PRVO CILJANO UBISTVO KOMANDANTA U POSLEDNJIH PET GODINA Izrael ubio vođu Hamasa! Na fotografiji sa lica mesta vidi se sve!

Vojska Izraela u vazdušnim napadima samo danas više od 210 puta pogodila Gazu

Izrael, napad na Gazu, Foto: Twitter Printscreen

Izraelska vojska ubila je u ciljanom napadu u pojasu Gaze komandanta Hamasa, Hamada Ahmeda Al Kudrija, koji je bio zadužen za transfer novca iz Irana naoružanim pokretima u Gazi.

Vazdušni napad na njegova kola je prvo ciljano ubistvo nekog vojnog komandanta u poslednjih pet godina, prenosi Rojters.

Pročitajte još

U raketnim i vazdušnim napadima, koji su počeli juče, do sada su poginula tri Izraelca i osam Palestinaca.

Vojska Izraela je saopštila da je u vazdušnim napadima danas pogodila Gazu više od 210 puta, a da je od subote prema Izraelu ispaljeno više od 600 projektila, od kojih je 510 prešlo granicu sa Pojasom Gaze.

NIŠTA OD PRIMIRJA IZMEĐU AVGANISTANSKIH PLEMENSKIH VOĐA I TALIBANA Bombaš samoubica uleteo u zgradu policije i razneo se, troje mrtvih,45 ranjenih

Mnogi projektili su pali na otvorena područja, istakao je portparol vojske, ali je više od 35 raketa pogodilo naseljena mesta.

Veći broj kuća u Izraelu je uništen, a mnogi stanovnici su pobegli u skloništa.

NIŠTA OD PRIMIRJA IZMEĐU AVGANISTANSKIH PLEMENSKIH VOĐA I TALIBANA Bombaš samoubica uleteo u zgradu policije i razneo se, troje mrtvih,45 ranjenih

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi