"ZAŠTO DA NE, RAZGOVARAO SAM SA PREDSEDNIKOM" Izdominirao na evropskim izborima, pa progovorio O SRBIJI, Salvini nastavlja da melje briselsku garnituru!

Nastavlja da raste.

Salvini i Di Majo nasmejani
Salvini i Di Majo nasmejani, Foto: AP/Gregorio Borgia

Italijanski vicepremijer i ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini izjavio je juče, posle glasanja na izborima za Evropski parlament, da se susreo s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ocenio interesantnom ideju da Srbija bude deo Evropske unije, usprotivivši se istovremeno ulasku Turske u EU.

"Sreo sam se sa srpskim predsednikom, a to da Srbija bude deo evropske zajednice je nešto što je geografski, društveno, kulturno gledano interesantno. A Turska ne, nema blage veze s tim. Ali, proširenje (EU) i inteligentno uključivanje nekih bliskih naroda, zašto da ne?", kazao je Salvini.

Njegova Liga osvojila je, prema nepotpunim podacima sa biračkih mesta, 33,8 odsto glasova i imaće najviše italijanskih evroposlanika.

"Hvala, Italijo. Prva stranka Italije izazvaće Evropu", rekao je radosni Salvini u video klipu koji je noćas objavio na Fejsbuku.

Povezane vesti

 • Korisnik: dušan
  27/05/2019 - 10:11
  Salvinija treba da iskoristimo za našu stvar. To je političar koji nema tvrdi stav po pitanju proširenja EU.
  • rasa @dušan
   27/05/2019 - 19:07
   Bravo za komentar, svaka ti je na mestu. svi koji nam pomazu su nasi prijatelji.
  • ana @dušan
   27/05/2019 - 19:08
   Bravo za komentar, svaka ti je na mestu. svi koji nam pomazu su nasi prijatelji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi