kanibal, arhangelsk
Printscreen
kanibal, arhangelsk

Printscreen

kanibal, arhangelsk, Foto: Printscreen

* Lokalni stanovnik Arhangelska koji je optužen za ubistvo trojice svojih prijatelja, koje je pojeo do pola pojavio se pred sudom

*  muškarac je u periodu od marta 2016. do marta 2017. godine ubio trojicu poznanika, koje je u pijanom stanju izbo

* Istraga je utvrdila da je zločinac tela svojih prijatelja isekao na komade, deo pojeo, a ostatak spakovao u džakove i bacio u reku

Lokalni stanovnik Arhangelska koji je optužen za ubistvo trojice svojih prijatelja, koje je pojeo do pola pojavio se pred sudom da bi odgovorio na optužnicu.

 

Kako se navodi muškarac je u periodu od marta 2016. do marta 2017. godine ubio trojicu poznanika, koje je u pijanom stanju izbo, a zatim zasapao.

Istraga je utvrdila da je zločinac kada se probudio tela svojih prijatelja isekao na komade, deo pojeo, a ostatak spakovao u džakove i bacio u reku. 

kanibal, arhangelsk

Printscreen

kanibal, arhangelsk, Foto: Printscreen

 

Interesantno je da je osumnjičeni kanibal bio posebno okrutan bez imalo samilosti. Naime ubica se kasnije uselio u stan kod roditelja svoje žrtve, kojima je rekao da je njihov sin morao iznenada da ode do drugog grada zbog posla i da će im se javiti kad uhvati vremena.

Istu priči ispričao je i policajcima na saslušanju. Preostale dve žrtve nisu imale porodicu niti je bilo ko za njih pitao.

Istraga je takođe utvrdila  da su muškarci redovno ubijali i jeli mačke, pse i druge male životinje i ptice. 

 

BONUS VIDEO: Požar kod Starog dvora!