POLETELA NEBESKA NEMAN Iz Njujorka krenuo avion kakav u životu niste videli! 40 putnika će neko vreme bukvalno živeti u njemu! (FOTO)

Avion bi trebalo da sleti u Sidnej u nedelju ujutro.

Avion, Foto: Printscreen/Twitter/@benmutzabau

* Njujork i Sidnej od juče su povezani direktnom avio-linijom bez sletanja, koja će oboriti sve dosadašnje rekorde kada su u pitanju komercijalni letovi

* Avion Boing 787-9, u kome će se nalaziti 40 putnika, preleteće 16.000 kilometara bez sletanja i dopune goriva

* Osoblje i putnici morali su da prođu posebne mentalne i fizicke testove izdržljivosti

Na prvom od tri "super duga" probna leta, naučnici će pratiti efekte 19-časovnog leta, odnosno kako će putnici da to podnesu.

Australijski nacionalni prevoznik "Qantas" planira ove godine još dva ovakva leta. Avion bi trebalo da sleti u Sidnej u nedelju ujutro.

 

POMOZIMO MALOM VIKTORU! Ne može da pomera glavu, hoda i sedi! U nedelju se igra humanitarna utakmica kako bi se skupile pare za lečenje!

Letovi kompanije "Singapore Airlines" koji saobraća iz Singapura za Njujorka do sada je držao rekord. Broj putnika na letu od Njujorka do Sidneja je ograničen kako bi se minimalizirala potrošnja goriva i omogućilo da avion preleti 16.000 kilometara bez ponovnog punjenja.

Naučnici iz dva australijska univerziteta biće u letelici kako bi pratili obrazac spavanja putnika, granicu izdržljivosti i potrošnju hrane. Piloti će nositi uređaj koji prati njihove moždane talase i budnost.

Pogledajte i kako izgleda unutrašnjost ovog aviona:

S obzirom na 15-satnu vremensku razliku izmedu Njujorka i Sidneja, učinak ovog putovanja biće pomno praćen.

U toku velika akcija na Fruškoj Gori! Pronađen njegov automobil!

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 18.10.2019. 23:18 - 18.10.2019. 23:50 Akcija u toku! policija, Foto: Printscreen Pripadnici Gorske skužbe spasavanja trenutno vrše pretragu Frupke Gore za nestalom osobom, saznaje "Alo.rs". Spasioci su danas primili poziv povodom nestanka osobe na Fruškoj Gori u okolini Stražilova. Nestala osoba R.M.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi