Džefri Epstajn
Tanjug/AP
Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Francuska je otvorila istragu zbog navodnog silovanja maloletnica i niza drugih optužbi vezanih za slučaj preminulog američkog milijardera Džefrija Epstajna.

U izjavi tužioca Remija Eca navedeno je da je odluka o otvaranju preliminarne istrage zasnovana na "elementima dostavljenim" njegovoj kancelariji i na "razmeni sa američkim vlastima, nadležnim za takozvanu aferu Epstajn".

Pročitajte još:

Istraga uključuje podatke o maloletnicima od 15 i više godina, navodi se u saopštenju.

Izvršena SMRTNA KAZNA nad nevinim čovekom? Njegove poslednje reči su JEZIVE! (FOTO)

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 22.08.2019. 09:49 U Teksasu je izvršena smrtna kazna nad Lerijem Sveringenom (48), koji je još 2000. godine osuđen na smrt zbog otmice, silovanja i ubistva devetnaestogodišnje studentkinje Melise Troter, a sve do smrti je tvrdio da je nevin.

Nisu dostavljeni detalji o tome koji su "elementi'' doveli do istrage i može li se to odnositi na lično svedočenje navodnih žrtava Epstajna koje su zadržale stan na luksuznoj adresi u blizini Trijumfalne kapije, prenosi AP.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Epstajn, magnat koji je bio blizak eliti i političkim moćnicima i posedovao karipsko ostrvo, ubio se 10. avgusta u zatvoru u Njujorku čekajući suđenje po saveznim optužbama za trgovinu ljudima. Imao je 66 godina.

Sedamnaest godina kasnije slika iz vazduha otkrila je zbog čega je to uradio! Da se naježiš (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 22.08.2019. 21:36 To je bila ljubav na prvi pogled Dženet i Vinston Hovs, Foto: Printscreen Dženet i Vinston Hovs su se voleli onako kako mnogi mogu samo da sanjaju. To je bila ljubav na prvi pogled, a onda je svakim danom rasla sve više.

Brojne žene u SAD tvrde da ih je Epstajn seksualno zlostavljao.

BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije