Vidžinija Roberts Đufr
Youtube printscreen
Vidžinija Roberts Đufr

Youtube printscreen

Vidžinija Roberts Đufr, Foto: Youtube printscreen

* Vidžinija Roberts Đufr, jedna od žrtava Džefrija Epstajna, izjavila je za NBC njuz da su je kao 17- godišnjakinju podvodili kraljičinom sinu i da je tada prvi put imala seks sa princom Endruom

* Opisala ga kao zlostavljača i napasnika

* Ona je ponovila ranije optužbe da ju je Vojvoda od Jorka tri puta silovao

Virdžinija je kraljičinog sina za američku TV stanicu opisala kao zlostavljača i napasnika, ponovivši ranije optužbe da ju je prvi put "seksualno iskoristio" u toaletu u jednom londonskom stanu.

Vojvoda od Jorka, koga je Virdžinija i ranije optuživala za nedolično ponašanje, demantovao je bilo kakvu seksualnu vezu sa njom, nazivajući sve njene tvrdnje "izmišljotinama". Takođe je naveo da je zaprepašćen svim navodima o seksualnim zločinima koje je počinio Džefri Epstajn, i demantovao medijske navode da se družio sa njim.

Virdžinija Roberts Đufr (35) jedna je od šest žena koje je američka TV stanica intervjuisala za emisiju Dateline, koja istražuje sve seksualne zločine koje je počinio pokojni milijarder pedofil. Epstajn se, podsetimo, ubio u zatvoru dok je čekao suđenje za seks trafiking i pedofiliju.

Ova Amerikanka tvrdi da je Epstajn bio taj koji joj je naredio da ima seksualne odnose sa brojnim moćnim i uticajnim ljudima. Princ Endru je bio samo jedan od njih.

U čitavu mrežu seksualnih robinja, koje je Epstajn imao, Virdžiniju, tada tinejdžerku, je uvela Žislen Maksvel, ljubavnica i podvodačica američkog milijardera.

Ona je "regrutovala" kada su se upoznale dok je Virdžinija radila u Mar-o-Lagu, ekskluzivnom rizortu, koji je tada bio u vlasništvu sadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

- Prvi put, kada se to desilo u Londonu, bila sam tako mlada. Žislen me je probudila ujutru, rekavši mi: "Danas ćeš upoznati princa". U tom trenutku nisam znala da je ona, praktično, moja podvodačica za tog princa...

Ispričala je kako su je potom odveli u jedan klub, gde joj je princ Endru dao vodku, potom ju je pitao da igraju zajedno, a onda su otišli u stan Žislen Maksvel. Ljubavnica i najbolja prijateljica, kako Epstajna, tako i princa, tada joj je rekla:

- Želim da mu radiš isto ono što radiš i Epstajnu.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Kako se prisetila, princ je napastvovao najpre u kupatilu, a onda su prešli u sobu.

- Nije bio grub, a čak mi se i zahvalio. Nisam mogla da verujem, da je čak i kraljevska krv umešana u sve ovo - kazala je Virdžinija, koja je tada imala 17 godina.

Ona je ponovila ranije optužbe da ju je Vojvoda od Jorka tri puta silovao, od čega dva puta u Epstajnovim kućama. Jednom u njegovom njujorškom apartmanu, a drugi put na Epstajnovom ostrvu.

Devojčica (12) rodila bebu, ocu (20) preti zatvor! Lekari u šoku, ne pamte ovakav slučaj! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 17:56 - 20.09.2019. 19:42 Osoblje bolnice kaže da je porođaj protekao bez komplikacija. Devojčica, Foto: Youtube printscreen * Devojčica (12) iz Ukrajine rodila bebu * Otac je njen osam godina stariji "dečko" * Porodila se na deponiji Devojčica (12) romskog porekla iz Ukrajine rodila je bebu koju je napravio njen osam godina stariji "momak".

- Može princ Endru da poriče da se to desilo koliko god hoće, i nastaviće sigurno da poriče, ali on, kao i ja, zna istinu.

Vojvoda od Jorka priznao je ranije da je prvi put upoznao Epstajna 1999. godine, i to preko Maksvelove. Kada je Epstajn prvi put optužen za pedofiliju 2010. godine, kraljičinog sina uslikali su fotoreporteri kako izlazi iz zgrade kraj njujorškog Central parka pokojnog milijardera pedofila.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije