"TRAŽIO JE DA GA ZOVEM TATICE DOK ME JE SILOVAO I ŠAMARAO" Ispovest devojčice (13) koju su pedofili pet godina koristili kao da im je igračka: Prve večeri su se na meni izređala petorica!

Nije imala na koga da se osloni

Samanta Ovens
Samanta Ovens, Foto: Facebook printescreen

Verovatno je i to preblaga reč za ono kroz što je prošla britanska tinedžerka Samanta Ovens koja je punih pet godina, od svoje 13. do 18. godine, bila žrtva predatorskog lanca pohotnih pedofila i svodnika. Ona je silovana, udarana i izlagana poniženju od strane značajno starijih muškaraca.

Zanemarena kao dete

Svoje je iskustvo danas 25-godišnja devojka i majka dvoje dece pretočila u potresnu knjigu "Podvođena" koja je šokirala Veliku Britaniju.

Sve je počelo, piše "The Sun" kada je devojčica imala samo 13 godina. Bila je šesto dete u porodici i majka se često nije brinula za nju. Zanemarena, na pragu puberteta, bila je željna ljubavi i pažnje okoline, pa se brzo sprijateljila sa tri godine starijom Amandom Spenser.

Tinejdžerke su se stalno družile, a Amanda je Samanti kupovala odeću i nakit kako bi bila lepa.

- Uvek je imala mnogo novca kod sebe - priseća se, godinama kasnije, devojka svoje "prijateljice". A onda je shvatila i zašto je Amanda tako puna novca. Amanda joj je stalno pričala o tome kako se često s*ksa sa starijim muškarcima koji joj za to daju novac.

- To je samo s*ks, jednostavno je - mamila ju je devojka koja je već godinama ogrezla u dečju prostituciju.

Amanda ju je odvela u kuću u kojoj ju je petorica muškaraca silovalo do jutra, nakon čega je Amanda naprosto "pokupila novac".

Petorica muškaraca izredala se na njoj

Samanta do tada još nije izgubila nevinost. U jednoj kući u koju ju je dovela Amanda dočekalo ju je pet muškaraca. Bili su vrlo nasilni. Jedan ju je pitao koliko ima godina. Kada je rekla 16, muškarac je pobesnio i počeo vikati da je lažljivica. Tada mu je rekla svoje stvarne godine, no on još nije bio zadovoljan, a kada je slagala da ima 11 brutalno ju je silovao. Drugi je, opisala je nesrećna devojka, insistirao je da ga zove "tatice" dok ju je silovao i šamarao. Do jutra su se sva petorica izređala na njenom mladom telu.

- Srce mi je lupalo, a suze se slivale niz lice, no njih to nije zaustavilo. Bol je bila neizdrživa. Nakon toga sam se osećala potpuno slomljeno i izgubljeno - opisala je svoje mučno iskustvo novinarima "Suna".

U strahu od muškaraca s kojima se Amanda družila, devojka je u krugu pedofilske prostitucije ostala punih pet godina. Tokom tog vremena spavala je sa četrdeset muškaraca, a nikome se nije odvažila reći što se događa. Mnogih noći bila je, ispričala je, potpuno slomljena od alkohola tako da nije ni znala što joj se događa. Za druge bi noći, pak, voljela da ih može zaboraviti.

- Prebacivali su me iz kuće u kuću kao da sam igračka. Navikla sam se na nasilje i brutalno ponižavanje, a Amanda me uveravala da sam ja "njena sestra" i "deo njenog plemena". Tri godine mannipulisala je mnome, tvrdeći da je moja prijateljica. Nekada sam "na posao" kod Amande dolazila i po nekoliko puta dnevno. Ona bi mi davala između 20 i 80 funti, ali ne znam koliko je novca zadržala za sebe - ispričala je.

Samanta Ovens
Samanta Ovens, Foto: Facebook printescreen

Ciljano napadali samo malene devojčice

Kasnije, sa 18 godina, se potpuno slomila i odlučila pobeći od takvog načina života. Počela je, kaže, namerno krasti kako bi je neko primetio i odveo sa ulice u zatvor. To se i dogodilo, pa je Samanta jednoj devojci u maloletničkom zatvoru ispričala šta joj se događalo. Samo mesec dana kasnije pokrenuta jedetaljna istraga, a tada 21-godišnja svodnica Amanda je uhapšena.

Osuđena je s 23 godine na 12 godina zatvora zbog 14 tački optužnice za organizaciju dečje prostitucije. Na ponovljenom suđenju 2017. otkrilo se da joj to nije bilo prvi puta i da je u periodu od 2005. do 2012. organizovala još barem četiri slučaja dečje prostitucije, pa joj je kazna povećana za tri godine robije.

Na optuženičkoj klupi završio je i deo klijenata. Petorica muškaraca osuđeni su na različite zatvorske kazne za brojne seksualne delikte, uključujući silovanje, seksualni napad na dete mlađe od 13 godina, organiziranje dječje prostitucije i krađu. Krivima su proglašeni braća Kristofer (23), Metju (25) i Šejn (30), te 39-godišnji Spenser i Taleb Bapir. Tpkom postupka utvrđeno je da su ciljano napadali samo mnogo slabije žrtve od sebe, malene devojčice čija im je patnja pričinjavala zadovoljstvo.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Petronije Arbitar
  27/03/2019 - 23:20
  Nema komentara? Pa naravno, to se dešava u Engleskoj, da se dogodilo kod nas, već bi na desetine autošovinista i bezbroj naše "braće" iz bivših nam "bratskih" zemalja se javilo da kaže kako je, eto, ovo još jedan dokaz "da je to samo u Srbiji moguće" i kakvi smo mi monstrumi i neljudi! Ovako, to su Englezi, pogledaš pa zaboraviš, a sutra nastaviš da palamudiš o tome kada ćemo mi biti tako "civilizovani" i "kulturni" kao oni!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi