Samanta Ovens
Facebook printescreen
Samanta Ovens

Facebook printescreen

Samanta Ovens, Foto: Facebook printescreen

Verovatno je i to preblaga reč za ono kroz što je prošla britanska tinedžerka Samanta Ovens koja je punih pet godina, od svoje 13. do 18. godine, bila žrtva predatorskog lanca pohotnih pedofila i svodnika. Ona je silovana, udarana i izlagana poniženju od strane značajno starijih muškaraca.

Pročitajte još:

Zanemarena kao dete

Svoje je iskustvo danas 25-godišnja devojka i majka dvoje dece pretočila u potresnu knjigu "Podvođena" koja je šokirala Veliku Britaniju.

Sve je počelo, piše "The Sun" kada je devojčica imala samo 13 godina. Bila je šesto dete u porodici i majka se često nije brinula za nju. Zanemarena, na pragu puberteta, bila je željna ljubavi i pažnje okoline, pa se brzo sprijateljila sa tri godine starijom Amandom Spenser.

Preporučujemo još:

Tinejdžerke su se stalno družile, a Amanda je Samanti kupovala odeću i nakit kako bi bila lepa.

- Uvek je imala mnogo novca kod sebe - priseća se, godinama kasnije, devojka svoje "prijateljice". A onda je shvatila i zašto je Amanda tako puna novca. Amanda joj je stalno pričala o tome kako se često s*ksa sa starijim muškarcima koji joj za to daju novac.

- To je samo s*ks, jednostavno je - mamila ju je devojka koja je već godinama ogrezla u dečju prostituciju.

Amanda ju je odvela u kuću u kojoj ju je petorica muškaraca silovalo do jutra, nakon čega je Amanda naprosto "pokupila novac".

Petorica muškaraca izredala se na njoj

Samanta do tada još nije izgubila nevinost. U jednoj kući u koju ju je dovela Amanda dočekalo ju je pet muškaraca. Bili su vrlo nasilni. Jedan ju je pitao koliko ima godina. Kada je rekla 16, muškarac je pobesnio i počeo vikati da je lažljivica. Tada mu je rekla svoje stvarne godine, no on još nije bio zadovoljan, a kada je slagala da ima 11 brutalno ju je silovao. Drugi je, opisala je nesrećna devojka, insistirao je da ga zove "tatice" dok ju je silovao i šamarao. Do jutra su se sva petorica izređala na njenom mladom telu.

- Prebacivali su me iz kuće u kuću kao da sam igračka. Navikla sam se na nasilje i brutalno ponižavanje, a Amanda me uveravala da sam ja "njena sestra" i "deo njenog plemena". Tri godine mannipulisala je mnome, tvrdeći da je moja prijateljica. Nekada sam "na posao" kod Amande dolazila i po nekoliko puta dnevno. Ona bi mi davala između 20 i 80 funti, ali ne znam koliko je novca zadržala za sebe - ispričala je.

Samanta Ovens

Facebook printescreen

Samanta Ovens, Foto: Facebook printescreen

Ciljano napadali samo malene devojčice

Kasnije, sa 18 godina, se potpuno slomila i odlučila pobeći od takvog načina života. Počela je, kaže, namerno krasti kako bi je neko primetio i odveo sa ulice u zatvor. To se i dogodilo, pa je Samanta jednoj devojci u maloletničkom zatvoru ispričala šta joj se događalo. Samo mesec dana kasnije pokrenuta jedetaljna istraga, a tada 21-godišnja svodnica Amanda je uhapšena.

Osuđena je s 23 godine na 12 godina zatvora zbog 14 tački optužnice za organizaciju dečje prostitucije. Na ponovljenom suđenju 2017. otkrilo se da joj to nije bilo prvi puta i da je u periodu od 2005. do 2012. organizovala još barem četiri slučaja dečje prostitucije, pa joj je kazna povećana za tri godine robije.

Na optuženičkoj klupi završio je i deo klijenata. Petorica muškaraca osuđeni su na različite zatvorske kazne za brojne seksualne delikte, uključujući silovanje, seksualni napad na dete mlađe od 13 godina, organiziranje dječje prostitucije i krađu. Krivima su proglašeni braća Kristofer (23), Metju (25) i Šejn (30), te 39-godišnji Spenser i Taleb Bapir. Tpkom postupka utvrđeno je da su ciljano napadali samo mnogo slabije žrtve od sebe, malene devojčice čija im je patnja pričinjavala zadovoljstvo.

 

 

Komentari (1)

Petronije Arbitar

27.03.2019 23:20

Nema komentara? Pa naravno, to se dešava u Engleskoj, da se dogodilo kod nas, već bi na desetine autošovinista i bezbroj naše "braće" iz bivših nam "bratskih" zemalja se javilo da kaže kako je, eto, ovo još jedan dokaz "da je to samo u Srbiji moguće" i kakvi smo mi monstrumi i neljudi! Ovako, to su Englezi, pogledaš pa zaboraviš, a sutra nastaviš da palamudiš o tome kada ćemo mi biti tako "civilizovani" i "kulturni" kao oni!