NATO vojnici
EPA/Toms Kalnins
NATO vojnici

EPA/Toms Kalnins

NATO vojnici, Foto: EPA/Toms Kalnins

Stalna misija Rusije pri NATO-u preporučila je Severnoatlantskom savezu da umesto zimskih uniformi kupi udžbenike iz istorije.

PROČITAJ JOŠ:

„Ovo je očigledno potrebno da bi se dokazalo čisto odbrambeno vojno planiranje NATO-a. Možda je bolje da kupe knjige iz istorije, na primer o Staljingradu?“, navodi se na zvaničnom nalogu ruskog predstavništva na Tviteru.

Rusija, NATO

screenshoot/Twitter

Rusija, NATO, Foto: screenshoot/Twitter

Ranije je objavljeno da će NATO kupiti 78 hiljada kompleta zimskih maskirnih uniformi, kao i uniforme za operacije na –40 stepeni Celzijusa.

Izrešetan muškarac (36) u Novom Sadu!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 23:27 Tridesetšestogodišnji M. B, crnogorski državljanin, upucan je iz vatrenog oružja u nogu u Novom Sadu. Foto: Alo!/Dejan Briza Pucnjava se dogodila na uglu ulica Polgar Andraša i Pavleka Miškina, u novosadskom naselju Telep, večeras oko 21.30 časova, kada je Hitna pomoć primila poziv.

Komandant Severne flote Rusije admiral Nikolaj Jevmenov smatra da će vojno prisustvo NATO-a na Arktiku rasti, a da će se samim tim povećati i rizik od sukoba u regionu.

BONUS VIDEO: