Iranska revolucionarna garda
Printscreen/Youtube
Iranska revolucionarna garda, Foto: Printscreen/Youtube

Saudijski princ objavio je u četvrtak na Tviteru da bi vojska Saudijske Arabije mogla da uništi Iran za osam sati ako to žele.

Madura nisu uspeli da unište, sada spremaju akciju opasniju po Karakas od svih prethodnih

AUTOR: Alo/Daily Express/Blic/V.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 22:55 Lukav plan Vašingtona. Nikolas Maduro, Foto: AP Photo/Ariana Cubillos Američki predsednik Donald Tramp nastavlja da vrši pritisak na aktuelnog predsednika Venecuele Nikolasa Madura da napusti tu funkciju, pa je ovog puta doneo odluku da opkoli Venecuelu vojskom. BUKTI KOD ATINE!

Princ Abdulah bin Sultan bin Naser Al-Saud tvitovao je u četvrtak video koji prikazuje neke od ratnih aviona F-15 ove zalivske monarhije u poređenju s iranskim F-4 Fantom avionima.

Pročitajte još:

U navodima, princ je tvitovao, "Saudijska Arabija može da uništi Iran za 8 sati", a kasnije bi dodao: "Što je skriveno, veće je. Na svetu ne postoji sila koja može podneti naše jedinstvo, našu odlučnost, preporod i zato se zahvaljujemo Bogu."

Saudijski princ citirao je raniji izveštaj o vojnim sposobnostima Saudijske Arabije.

- Iran nema borbene avione koji bi mogli da stignu do Saudijske Arabije - citirao je analitičara prethodno intervjuisanog na Kanalu 24.

Bila je to velika pobeda koju će svet još dugo pamtiti! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 20:23 Veterani nikada neće zaboraviti te dane. General Isam Zahredin, Foto: Printscreen/Youtube Dana 5. septembra 2017. godine, Sirijska arapska vojska (SAA) razbila je trogodišnju opsadu Deir ez Zora nakon što je ponovo zauzela nekoliko oblasti duž autoputa Deir ez Zor - Sukna.

Analitičar je dodao da su Iranske vazduhoplovne snage zastarele i slabe, ističući stvari poput starih iranskih letelica i ograničenog broja borbenih aviona MiG-29 iz sovjetske ere.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

Komentari (1)

pinokio

10.09.2019 07:55

Kad bi to tako bilo kao sto kaze ova beskrajno glupa Arapska gluperda pa Ameri bi odavno napali i zavrsili sa Iranom . A oni ta beskrajno glupa Saudijska stoka nemogu na kraj da izadju ni sa Hutima u Jemenu koji su hiljadama puta slabiji od Irana , u pojam ih ubijaju sa oruzijem iz kamenog doba . Ali Jemenci su inteligencija i za dosta visprenije nacije a poredjenje sa glupom Saudisjom stokom je besmisleno . Kakav idiot ovaj sta li je princ ili vec .