SAD, Donald Tramp
Tanjug/AP
SAD, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp otišao je ranije sa intervjua za emisiju "60 minuta" i kritikovao je novinarku Lesli Stol što nije nosila zaštitnu masku u Beloj kući.

Kako javlja CNN, Tramp je napustio razgovor posle 45 minuta pošto je izrazio mišljenje da im je dao sasvim dovoljno materijala i nije se vratio za planirani segment u kome bi zajedno šetao i pričao sa novinarkom u društvu potpredsednika SAD Majka Pensa.

Ko će pobediti na izborima?

 

Umesto toga, Tramp je objavio video snimak Stolove u Beloj kući i aludirao na to kako nije nosila masku.

- Lesli Stol iz "60 minuta" nije nosila masku u Beloj kući posle intervjua sa mnom. Nastavak sledi - napisao je Tramp na "Tviteru", prenosi "Daily Mail".

Na video snimku koji je objavio predsednik Tramp pokazuje Stolovu bez maske kako razgovara sa dvojicom muškaraca sa maskama, držeći uz sebe hrpu papira, a mediji pretpostavljaju da je reč o njenim beleškama sa intervjua.

Stolova je danas intervjuisala i Trampa i Pensa u Beloj kući. Takođe je obavila razgovore sa protivkandidatom Džoom Bajdenom, odnosno senatorkom Kamalom Heris, a ta epizoda trebalo bi da bude objavljena u nedelju.

Pročitajte još: