Dadilja
printskrin

 

Zaraja i mama Demi

printskrin

Zaraja i mama Demi, Foto: printskrin

* Malena Zaraja umrla tragičnom smrću

* Sve se dogodilo zbog kobne greške dadilje

* majka Demi pre toga imala šest pobačaja

Bebisiterka Temi Bruks (40) trebalo je da ostavi dete u vrtiću, ali je potpuno zaboravila na nju i produžila pravo na posao u Hobsu (Novi Meksiko).

Devojčica je satima sedela u dečijoj stolici u kolima sve dok se dadilja, koja je spremala kuću, nije setila da je dete još u kolima. Pozvala je hitnu pomoć, ali je maloj Zaraji na licu mesta konstatovana smrt. Tog dana, temperatura u Hobsu dostigla je 30 stepeni Celzijusa.

Žena (28) i njen ljubavnik imali s*ks na terasi, a onda se dogodio najstrašniji scenario!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.09.2019. 00:29 Par je pao tokom seksa, a završili su na komšijskoj terasi u prizemlju. Foto: Alo!/ Rajko Ristić Neverovatna tragedija dogodila se u ekvadorskom gradu Quito gde je par pao u smrt dok su vodili ljubav.

Temi Bruks je opužena za zanemarivanje, odnosno zlostavljanje deteta sa smrtnim ishodom i čeka suđenje u Gradskom zatvoru u Hobsu.

Roditelji Demi Petrovski i Zakari Hašim bili su zajedno kada su primili užasnu vest.

Dadilja

printskrin

Dadilja, Foto: printskrin

 

- Demi je počela da vrišti i govori da je Zaraja mrtva. Nisam znao šta da radim. Ukočio sam i zaustavio automobil. Čovek može da zaboravi olovku, ali zaboraviti dete u automobilu, to je teško - rekao je Zakari Hašim.

Majka kaže da ovako nešto ne bi poželela ni najgorem neprijatelju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Uvek bacite pogled na zadnje sedište u automobilu, a ako vidite dete, ili čujete da plače, pomozite, molim vas - upozorava ona.

Prema podacima organizacije Kidsandcars.org, svake godine u pregrejanim kolima umre u proseku 38 dece. Mala Zaraja je 42. žrtva ove godine.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!