Veridba
Facebook printscreen
Veridba

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Stiven Veber se tragično utopio dok je bio sa svojom devojkom na odmoru iz snova u Tanzaniji. Njegova nesuđena verenica oprostila se od njega sa emotivnom objavom na Fejsbuku.

Pročitajte još:

Uz video snimak prosidbe, objavila je i njihove zajedničke fotografije.

- Ne postoje dovoljno prikladne reči kojima bih mogla opisati kakva je predivna duša bio Stiven Veber - napisala je Keneša.

Na videu Stiven pliva, a u ruci drži ispisani papir u nepropusnoj vrećici.

- Ne mogu dovoljno dugo držati dah da ti kažem sve što volim kod tebe, ali volim te sve više i više - pisalo je na jednoj stranici. Okrenuo je papir, a na drugoj stranici je pisalo: 'Hoćeš li, molim te, biti moja supruga?'. Zatim je izvadio i otvorio kutijicu sa prstenom. U pozadini se može čuti Keneša kako se srećno smeje.

- Pronaći ću te i udati se za tebe u idućem životu, jako te volim i uvek ću te voleti - poručila je Keneša u emotivnoj objavi nakon njegove smrti.

U komentarima objave od Stevena su se oprostili i mnogi poznanici.

"KAO DA MI JE NEKO ZAVEZAO UŽARENU ŽICU" Helena je odlučila da amputira nogu sa 22 godine! Razlog je toliko tužan da će vam slomiti srce! (FOTO)

- Bio je istinski prijatelj - napisao je jedan od mnogih.

Ivan nije mogao da veruje kakvu je poruku dobio i iz kog mesta!

AUTOR: Glas Podrinja/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 23:28 Mali čivijaški genijalci u petak su na Čivijadi pustili helijumske balone. Baloni, Foto: Youtube printscreen Mali čivijaški genijalci u petak su na Čivijadi pustili helijumske balone sa porukama prijateljstva u kojima su naveli zašto treba posetiti Šabac.

Okolnosti smrti još uvek nisu poznate.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije