SMRT OKOM KAMERE - ČOVEK DOŠAO PO KIRIJU, PA PLATIO GLAVOM Horor usred bela dana! Jeziva scena nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Video snimci koje su objavili američki mediji pokazuju trenutak kada je stanodavac u Kvinsu ubijen posle svađe sa stanarom. Nesrećnog čoveka su gurnuli niz stepenice, a od zadobijenih povreda je preminuo.

Smrt na pragu stana
Smrt na pragu stana, Foto: Youtube/Printscreen

Na snimcima se vidi 71-godišnji Edgar Moncaio kako razgovara svojim mobilnim telefonom u 102. ulici u Koroni oko 15:00. Vrata zgrade iznenada se otvaraju i kreće kratka svađa između Moncaia i njegovog stanara, koje su izvori identifikovali kao 22-godišnjeg Aleka Garcesa, pokazuje video.

Garces navodno gura Moncaia, koji pada niz stepenice od crvene cigle i glavom udara o trotoar. Garces i prijatelj potom silaze niz stepenice i prolaze Moncaievo nepomično telo na trotoaru. Njegov prijatelj zastaje da proveri starijeg muškarca, a zatim nakratko korača napred-nazad i skida kapu na zabrinjavajući način, pokazuje video.

Moncaiov unuk, Nicolas Žativa (20), rekao je da je Moncaio proglašen mrtvim u 12:30 sati.

Stanar je prvobitno policajcima rekao da je pad bio nesreća koja se dogodila dok je pokušao da iznese svoj madrac iz zgrade i udario u ulazna vrata, zbog čega je Moncaio pao, kažu policijski izvori.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi