AKCIJA POČINJE U NEDELJU U 10 VELIKIH GRADOVA! Hiljade Srba na udaru, američka policija započinje RACIJE NA ULICAMA, vršiće se momentalne deportacije!

Nadležne službe u SAD planiraju da u nedelju sprovedu opsežnu raciju i hapšenje oko 2.000 ilegalnih imigranata kojima je izdato rešenje o deportaciji, javljaju američki mediji.

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Policija, ubistvo, ulica, masakr, Foto: Shutterstock, ilustracija

Kako prenosi Glas Amerike, iako Služba za zaštitu carine i granice (ICE) to nije potvrdila, predsednik Donald Tramp je ranije najavio da će "otpoceti deportaciju miliona ilegalnih imigranata iz SAD".

Portparol granične službe Metju Burk je u pisanoj izjavi rekao da je "hapšenje ilegalnih imigranata i deportacija onih koji su pretnja za unutrašnju bezbednost prioritet Službe za zaštitu granica i carina".

On nije želeo da govori o navodnim planiranim akcijama, ali je kazao da "svi oni koji krše imigracione zakone mogu biti uhapšeni, zadržani u pritvoru i konacno - deportovani iz SAD".

DETALJNA PROGNOZA VREMENA ZA GRČKU! Alarmi u celoj zemlji, meteorolozi najavili NOVE OLUJE, na moru BURE, katastrofa od vremena cele sledeće nedelje!

Pricu o planiranoj raciji prvi je objavio "Njujork tajms" koji piše da će akcija početi u nedelju, da će obuhvatiti 10 velikih gradova i da će trajati nekoliko dana.

Prema navodima "Tajmsa", biće deportovani imigranti koji tokom akcije budu zatečeni bez dokumemanta.

V.d.direktora Službe za imigraciju Ken Kucnieli rekao je da u SAD oko milion imigranata ima naredenje o deportaciji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi