Princeza Dajana
Shutterstock
Princeza Dajana

Shutterstock

Princeza Dajana, Foto: Shutterstock

Paul Burel, bivši batler tragično preminule princeze Dajane objavio je dosad neviđeno pismo u kom je ona otvoreno iskazala bezuslovnu ljubav prema svojim sinovima, prinčevima Hariju i Vilijamu.

Burel (60), koji je služio kod princeze punih 10 godina sve do njene smrti, na Instagramu je objavio delić Dajaninog pisma kako bi pružio podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su doneli odluklu da odstupe s kraljevskih dužnosti kako bi napokon mogli da vode normalan život.

Paul je tamo objavio crno-belu fotografiju princeze Dajane i prinčeva dok su bili dečaci, a u opisu je objavio delove pisma koje mu je ona poslala, a koje dosad nije ugledalo svetlost dana.

- Dok se Hari, Megan i Arči upuštaju u nov život, podsećaju me na reči koje mi je princeza Dajana napisala pre mnogo godina. To su reči majčinske bezuslovne ljubavi koje su prikladne i danas kao i onda kad ih je pisala pre više od 24 godine. "Do smrti volim svoje dečake i nadam se da će seme koje sam posadila rasti i doneti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost" - napisano je u postu koji je Burel objavio.

Burel je služio prvo kraljici Elizabeti II, a zatim princezi Dajani. U njenoj službi je bio punih deset godina, sve do njene tragične smrti 1997. godine. Svetsku slavu stekao je brojnim memomarima o životu s kraljevskom porodicom, ali i gostovanjima u emisijama u kojima je govorio o Dajani, ali i analizirao odnose na dvoru.