TRENUTAK NEPAŽNJE! Greškom otkrio važan detalj sastanka Putina i Erdogana, evo šta su se dogovorili! (VIDEO)

Putin je video da kamere snimaju mapu, pa pošto je sedeo preko puta, pokušao je gestikulacijom rukama da Erdoganu da do znanja da treba da zatvori rokovnik, međutim, turski lider je to primetio tek kada je kamera "uhvatila" mapu.

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP/Grigory Dukor

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan detaljno se pripremio za satanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na kojem su juče u Sočiju dogovorili zajedničku strategiju pograničnu sirijsku oblast u kojima su kurdske snage.

Erdogan je, međutim, potpuno nenamerno napravio gaf otvorivši svoj rokovnik u kojem je bila mapa Sirije. Sve se dešavalo neposredne pre nego što su snimatelji napustili sastanak dvojice državnika i ostavili ih da u četiri oka kroje sudbinu sirijskih Kurda.

Putin je video da kamere snimaju mapu, pa pošto je sedeo preko puta, pokušao je gestikulacijom rukama da Erdoganu da do znanja da treba da zatvori rokovnik, međutim, turski lider je to primetio tek kada je kamera "uhvatila" mapu. Na kraju, shvativši šta je uradio, samo preko mape stavio - crvenu beležnicu.

Bonus video

Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi