Klaudia Oćoa Felik
Instagram printscreen
Klaudia Oćoa Felik

Instagram printscreen

Klaudia Oćoa Felik, Foto: Instagram printscreen

Klaudia Oćoa Felik, žena poznata kao "carica antraks", umrla je - prema izveštajima na društvenim medijima.

Pročitajte još:

Za Кlaudiju se verovalo da je jedna od najviših šefova u meksičkom kartelu Sinaloa. 2014. godine se na društvenim mrežama proširila glasina da je ona visoko pozicionirana vođa odeljenja za ubistva Los Antrak, bloka izvršilaca koji su bili u vezi s kartelom Sinaloa.

Nakon što je njihov vođa Jose Rodrigo Arechiga Gamboa (alias "Chino Antrak") uhapšen, glasine su da je Кlaudia jedan od novih lidera. Ona je negirala tvrdnje nakon glasina i njene umešanosti u organizovani kriminal.

Sada je mrtva. Prema izveštajima koji kruže internetom, umrla je od predoziranja u opštini Kuliacan, u državi Sinaloa u Meksiku.

Ali dok je njen zvanični uzrok smrti „droga“, mnogi na mreži sumnjaju da je ubijena.

Carica Anthraks je međunarodnu popularnost prvi put stekla 2014. godine, kad je došla do Instagrama - i počela je da se hvali svojim luksuznim načinom života.

Naređena momentalna evakuacija! Naši turisti u panici! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 18:33 Užas! Požar, Foto: Youtube printscreen Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

Ona je takođe objavila fotografije na kojima je pozirala sa puškom visokog kalibra.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!