PALI TERORISTI U RUSIJI Federalna služba razotkrila opaku grupaciju, u toku velika istraga

Protiv njih je podignuta optužnica za organizaciju terorističkih napada

Federalna služba bezbednosti FSB Rusija Logo
Federalna služba bezbednosti FSB Rusija Logo, Foto: Wikipedia

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) razotkrila je i uhapsila grupu terorista koji su planirali da izvedu terorističke napade u Moskvi.

Kako se navodi, reč je o pripadnicima terorističke organizacije DAEŠ, među kojima su dvojica državljana Ruske Federacije, a trojica zemalja Centralne Azije.

Prilikom pretresa pronađena su sredstva za komunikaciju sa instrukcijama, kao i tajno sklonište u kojem su se nalazile automatske puške „kalašnjikov“, pištolji, municija, kao i improvizovane eksplozivne naprave.

ŠTA SE TO DESILO U TOALETU JELISEJSKE PALATE?! Obezbeđenje opkolilo ulaz! Bio je naoružan i stajao iza Putinovih leđa, usledili su dramatični pregovori (VIDEO)

Protiv njih je podignuta optužnica za organizaciju terorističkih napada, a trenutno se sprovodi istraga da li je bilo još umešanih ljudi.

FSB podseća da je direktor ove službe Aleksandar Bortnikov nedavno izjavio da su ruske bezbednosne službe od početka godine razotkrile 78 ćelija međunarodnih terorističkih grupacija, kao i da su presečene sve njihove terorističke aktivnosti na teritoriji Ruske Federacije.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi