Zoe
printscreen/facebook

 

Zoe

printscreen/facebook

Zoe, Foto: printscreen/facebook

 

Zoi Vilijams (42) srušila se ubrzo nakon što je stigla u Kaliforniju sa suprugom Džejsonom (45) i sinom Hajdenom. Njen suprug je tvrdio da su američki lekari pogrešno povezali stanje njegove žene sa bolešću od koje je patila pre više od 20 godina.

On veruje da je njegova supruga verovatno imala smrtonosni ugrušak pre ukrcavanja u let za Sjedinjene Države.

Pročitajte još:

 

Drugog dana odmora Zoi mu je rekla da je umorna i da joj je teško da hoda, ali rekla je da je to sve zbog dugog leta.

- Svi smo napustili hotelsku sobu, a ona je prošetala 20 do 30 metara i srušila se. Rekla je da se samo osećala umorno i rekla nam je da nastavimo dalje i da će se samo odmarati u hotelu , ali izgledala je dobro.

Džejson Villiams rekao je da se pre 20 godina njegova supruga lečila od Guillain-Barre sindroma. Taj retki, ali ozbiljni autoimuni poremećaj napada ćelije u nervnom sistemu.

 

Trećeg dana njihovog odmora, Vilijams je odveo svoju ženu kod lekara koji je počeo da leči njen Guillain-Barre sindrom. U narednih nekoliko dana pogoršalo joj se stanje, ali i dalje je želela da što bolje iskoristi svoje putovanje.

 

- U četvrtak smo otišli ​​u popularnu atrakciju Pier 39 i istraživali Alkatraz. Zoi je bila u invalidskim kolicima. Imala je klasične simptome Guillain-Barre sindroma za koji smo mislili da ima, ali želeli smo da pokažemo sinu grad. Zoi je rekla da ne želi da je vodimo u bolnicu u San Francisku, jer je verovala svojim lekarima u bolnici Heath i obećala da će otići pravo tamo kada dođu kući.

Njih troje su trebali da se vrate kući u Veliku Britaniju u subotu, 2. novembra.

 

- Stigli smo na međunarodni aerodrom San Francisco i nabavili Zoi invalidska kolica jer je bila još preslaba za hodanje. U avionu jebilo toplo, a naša sedišta su bila pozadi. Počela je gubiti svest i aerodromski medicinski centar nas je savetovao da ne letimo. Rekli su da moramo ponovo da pošaljemo Zoi kod lekara pre nego što oni budu sigurni da je bezbedna da ide kući, ali lekari su zatvoreni do ponedeljka.

Smestili su ih u hotel na aerdromu, ali onda je sve krenulo po zlu.

- Rekla je da se bori da diše i pozvao sam hitnu pomoć, ali preminula mi je u naručju pre nego što su stigli.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi