Hongkong
screenshoot/Twitter
Hongkong, Foto: screenshoot/Twitter

Kako prenosi Bi-Bi-Si, policaja je ranije upozorila da će početi da koristi bojevu municiju ako demonstranti nastave naislno da se ponašaju.

PROČITAJ JOŠ:

Jedna osoba pogođena je danas strelom kada je policija upotrebila suzavac i vodene topove u pokušaju da rastera demonstrante koji su okupirali kampus univerziteta.

Studenti i drugi demonstranti zauzeli su vodeće univerzitetske kampuse, postavili barikade i nagomilali Molotovljeve koktele i druge predmete za borbu.

Poznato kakvo nas vreme čeka u najluđoj noći! Najava 3 poznata meteorologa će vas iznenaditi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 17.11.2019. 19:24 Ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine! sneg, Beograd, ljudi, ulice, vreme, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predstojeća zima u Srbiji biće dosta toplija nego lani, a snega i "debelih minusa" nema ni na vidiku, najavljuju meteorolozi. Prema njihovim rečima, ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine.

Antivladini protesti održavaju se u Hongkongu više od pet meseci. Eskalacija nasilja zabeležena je ove nedelje sa intenzivnim uličnim okršajima između policije i demonstranata, kao i sukobima na univerzitetima.

BONUS VIDEO: