JEZIVA LIKVIDACIJA NA PARKINGU Elitni policajac koji je pomogao u hapšenju sina narko bosa izrešetan 155 puta! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Elitni policajac koji je pomogao u hapšenju sina El Čapa upucan je 155 puta u brutalnoj egzekuciji na parkingu.

El Čapo
Foto: Youtube printscreen

* Ubijen policajac koji je pomogao u hapšenju sina El Čapa

* Izrešetan sa 155 metaka

Pročitajte još

* 28-godišnjeg sina El Čapa vlasti su odmah pustile

Prema izveštajima 30-godišnji oficir, identifikovan samo kao Eduardo, ubijen je ispred tržnog centra u gradu Kuliakanu. On je prošlog meseca pomagao pri hapšenju Ovidija Guzmana, sina narko-bosa Hoakima Guzmana El Čapa.

Guzman Mlađi je odmah pušten.

Prema lokalnim medijima, žrtva je bila član operacije koju su pokrenule vlasti kako bi uhapsili sina El Čapa i izručili ga Sjedinjenim Državama. Izveštaji kažu da je Guzman priveden 17. oktobra tokom sukoba policije i pristalica kartela Sinaloa u gradu Kuliakanu.

LJUDI VRIŠTALI, POZNATI AMERIČKI GLUMAC UMALO NIJE POGINUO Srušio se krov pozorišta usred predstave, ima ranjenih, obavljena hitna evakuacija, a onda je on učinio neverovatnu stvar (VIDEO)

ŽIVI HOROR! Devojčicu na zabavi silovala četvorica, onesvestila se, a onda se probudila u bolovima! Umrla je za 2 nedelje! (VIDEO)

Navodni članovi bande odani Guzmanu tada su izazvali haos na ulicama, a 28-godišnjeg sina El Čapa vlasti su odmah pustile. Na snimcima se vidi trenutak kada crveni automobil prati beli automobil na parkingu, pre nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 155 puta.

Izveštaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i poslednji put bila u pratnji podsekretara javne bezbednosti Karlosa Alberta Hernandeza Leive.

Nije jasno da li je policajac u trenutku napada bio na dužnosti, iako je navodno sa sobom nosio pištolj. Sekretar javne bezbednosti Kristobal Kastaneda Kamariljo i njegov podsekretar Hernandez Leiva pojavili su se istog jutra na mestu zločina kako bi nadgledali istragu.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba da utvrde da li iza navodnog ubistva stoji kriminalna banda.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  07/11/2019 - 23:02
  Ma ne, slucajno se desilo 🤔
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi