NAJGNUSNIJI SNIMAK SIRIJSKOG RATA Džihadista uzeo u naručje ranjenu kurdsku devojku. Nosio je par metara, okupila se cela grupa... (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Užasima nema kraja.

Džihadista nosi kurdsku devojku na klanje, Foto: Twitter/Printscreen

 

* Militanti podržani od strane Turske nastavljaju napade na Kurde

* Situacija na severu Sirije se i dalje ne smiruje

* U toku su stravični zločini i odmazde nad kurdskim stanovništvom 

Uprkos dogovoru o mirnom povlačenju kurdskih snaga, dolasku ruskih snaga u oblasti pogođenim najnovijim nasiljem na severu Sirije, turske snage su nastavile da vrše zločine nad nenaoružanim i ranjenim Kurdima.

Džihadisti ubijaju kurdsku devojku, Foto: Twitter/Printscreen

JEDNA FOTOGRAFIJA JOJ UNIŠTILA ŽIVOT Ugledna nastavnica slikala gole grudi i poslala dečku, a onda joj je drugarica rekla da internet bruji o njoj! (FOTO/ VIDEO)

Na društvenim mrežama je osvanuo novi uznemirujući snimak zarobljavanja jedne Kurdkinje od strane militanata puka Dar al Ise, koji pripada tzv. Sirijskim nacionalnim snagama, podržanim od strane Turske.

UHAPŠENA NASTAVNICA MATEMATIKE Policija uletela i napravila haos! Seks na sve strane u srednjoj školi. Direktor je krio jednu stvar (VIDEO)

Na snimku se vidi kako je jedan terorista prvo nosi, potom spušta na tlo, dok se na drugom okuplja još zlikovaca, koji veličaju trenutak kada su je zarobili, a potom je na kraju ubijaju odsecanjem glave.

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi