Džek Ma
youtube printscreen
Džek Ma

youtube printscreen

Džek Ma, Foto: youtube printscreen

Milijarder Džek Ma, koji je uveo e-trgovinu u Kinu, zvanično se danas povlači sa mesta izvršnog predsednika Alibabe, nakon što je dve decenije proveo stvarajući biznis vredan 460 milijardi dolara.

Milo NATO paktu namenio poklon koji će uvrediti svakog Srbina! Zbog Đukanovićevog terora besni cela Crna Gora!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 10.09.2019. 07:26 - 10.09.2019. 07:33 Sramota! Milo Đukanović, Foto: AP * Vlada Crne Gore usvojila odluku o formiranju "vojno-strelišnog poligona" na Sinjajevini * Crnogorski predsednik Milo Đukanović planira da NATO paktu pokloni planinu Sinjajevinu * Na njoj se nalazi Hram Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, u narodu poznatijem kao crkva Ružica Vlada Crne Gore usvojila odluku o formiranju "vojno-strelišnog poligona" na Sinjajevini.

On će se u potpunosti posvetiti filantropiji, a na mestu izvršnog predsednika zameniće ga dosadašnji izvršni direktor Alibabe Danijel Čang, prenosi Bi-Bi-Si.

Ma je 2014. godine osnovao "Džek Ma fondaciju", a kao inspiraciju za dobrotvorne poduhvate naveo je fondaciju "Bil i Melinda Gejts".

On je u septembru prošle godine rekao da pre nego što napuni 70 godina želi da se bavi drugim stvarima, uključujući obrazovanje.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina