Hongkong
Tanjug/AP
Hongkong

Tanjug/AP

Hongkong, Foto: Tanjug/AP

Na fotografijama se mogu videti i drugi pripadnici policije kako drže oružje upereno u demonstrante koji su ih jurili noseći šipke, prenosi BBC na srpskom jeziku.

Ovo je takođe bio i prvi protest tokom kog je policija izvela na ulicu vodene topove.

PROČITAJ JOŠ:

Iz policije je lokalnim medijima rečeno da je pucanj bio upozorenje demonstrantima i da je nekoliko policajaca odvedeno u bolnicu.

Hongkong

Tanjug/AP

Hongkong, Foto: Tanjug/AP

Pozivajući se na RTHK, AP je preneo da je jedan od novinara tog servisa video policajca u uniformi kako puca u vazduh u znak upozorenja.

Hongkong

Tanjug/AP

Hongkong, Foto: Tanjug/AP

Demonstranti su, kako se navodi, nazivali policiju "gangsterima".

Hongkong

Tanjug/AP

Hongkong, Foto: Tanjug/AP

Prethodno je policija upotrebila suzavac protiv demonstranata.

Davorov deda dao iskaz koji menja ceo tok istrage?!

AUTOR: Alo/Telegraf/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 15:20 Davor je prethodno priznao da je izvršio četvorostruko ubistvo Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. Davor P., koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

Demonstracije u Hongkongu su počele u znak protesta protiv predloženog zakona o izručenju kojim bi bila omogućena ekstradicija iz Hongkonga u Kinu, a nakon što je nacrt zakona povučen okupljanja su prerasla u proteste protiv vlade.

BONUS VIDEO: