PRVI SNIMCI IZ PUSTINJE! Duboko na teritoriji Irana uhvaćen kadar novih raketa, izgledaju MOĆNO! (VIDEO)

Iran je predstavio sopstveni protivvazdušni raketni sistem „Bavar 373“, koji koristi rakete „Sajad 4“ klase zemlja—vazduh, objavio je vojni analitičar sa Malte Babak Tagvej na Tviteru.

Iran, Foto: screenshoot/Twitter

U videu se sistem „Bavar 373“ naziva „iranskim S-300“. Takođe je objašnjeno da domet sistema prevazilazi 200 kilometara, dok visina dostiže 27 kilometara.

Na snimku se posebno ističe da je Iran trenutno jedina zemlja na Bliskom istoku koja je savladala takve tehnologije.

Stručnjak je dodao da su snimak prvi put objavili iranski državni mediji 20. avgusta, a zvanično predstavljanje sistema protivavionske odbrane zakazano je za 22. avgust.

Srpski predsednik zagrmeo o Kosovu! Nakon onog što je izgovorio, Amerika ZAĆUTALA!

AUTOR: Alo.rs/I.L DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:26 - 20.08.2019. 21:35 Sastanak sa američkim državnim sekretarom održan je u 18.30, Vučič se nakon susreta sa Pompeom oglasio i rekao jasan stav Srbije po pitanju Kosova. Analitičari ovaj sastanak vide kao vrlo važan u nastavku dijaloga između Beograda i Prištine!

General-potpukovnik u penziji, bivši predsednik Državne komisije za testiranje S-300VM Aleksandar Luzan u julu je rekao da su tokom modernizacije sistema S-300V donete neopravdane odluke, koje su snizile potencijalne mogućnosti sistema.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi