Tifani Tramp
Profimedia
Tifani Tramp

Profimedia

Tifani Tramp, Foto: Profimedia

Ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, Tifani Tramp napustila je rano jutros Srbiju.

Pročitajte još:

Tifani Tramp je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla u pratnji obezbeđenja, zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom, sa kojim je nedelju dana boravila u Srbiji.

Iako je prvobitno trebalo u srpskoj prestonici da se zadrži jedanaest dana, Tifani je donela drugačiju odluku koju obezneđenje, koje je non-stop prati, nije želelo da komentariše.

Ono što je svakako začudilo sve prisutne na aerodromu je to što je Tifani išla redovnim letom, zajedno sa ostalim putnicima.

Preporučujemo još:

Majkl, Tifanin dečko nosio je zajedno sa još jednim čovekom iz obezbeđenja prtljag koji je otišao da preda, pa ga je u jednom trenutku Tifani izgubila iz vida i na trenutak se uozbiljila zbog toga. Obezbeđenje joj je reklo gde je, a Tifani se odmah vratio osmeh na lice.

Podsetimo, od kada je došla (prošlog petka) Tifani je u Beogradu uživala obilazeći restorane, muzeje i šoping centre. Ona je bila veoma dobro raspoložena. Kako se saznalo od onih koji su imali prilke da sa Tifani i popričaju, ona je oduševljena Beogradom, a na pitanje da li će ponovo doći, jutros je na aerodromu samo klimnula glavom i osmehivala se.