Nina
VK Printscreen
Nina

VK Printscreen

Nina, Foto: VK Printscreen

Mihail Tikhonov (27) je delove tela devojke skuvao u rerni, a neke je bacio u WC šolju.

Pročitajte još:

Izašao je sa Ninom Surgutskajom, pre nego što su otišli kod nje kući. Par je imao seks, za vreme kojeg je Mihail shvatio da je Nina transeksualka koja je prošla operaciju promene pola.

Čim je to primetio, Mihail ju je zadavio. Zatim je pokušao da sakrije ubistvo, ali je Ninina majka prijavila njen nestanak.

- Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su da piju alkohol i počeli da se seksaju. Primetio je da je njegova partnerka ranije bila muškarac. Pokušala je da nastavi seks, ali ju je u tom trenutku zgrabio za vrat i čvrsto stegnuo. Stao je samo kad nije imala više znakova života - rekao je policijski izvor.

Tihonov je tada "odlučio da se otarasi tela" i odneo leš u kupatilo gde je "isekao njene unutrašnje organe", i isekao ih na male komade koje je bacio u toalet.

Svi trljaju oči kad prolaze pored ovog pogrebnog preduzeća! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:06 Jezivo! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Da crni humor nije svojstven samo Srbima pokazuje fotografija pogrebnog preduzeća nastala negde na engleskom govornom području. Naime, u izlogu prodavnice pogrebne opreme nalazi se sanduk u obliku sarkofaga u kojem su sahranjivani egipatski faraoni, uz natpis: "Idite (na onaj svet) onako kako vi želite".

Zatim je izrezao ženino meso koje je stavio u rernu, pa ga ispekao, da, kako kaže, ispari višak tečnosti. Čovek je demantovao da je kanibal i rekao policiji da je ispekao meso kako bi ga lakše bacio u toalet.

Policija ga je uhapsila dok je bacao njene udove u kantu. Preti mu 20 godina zatvora.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije

 

Komentari (1)

cheatingdayzzz

22.09.2019 22:56

Nije mi jasno dali neko stvarno misli da je normalno da se coveku desi da shvati da je zena ustvari muskarac. Covek od stressa nije znao sta ce pa ga je ubio. To je isto kao pauci i zmije, svaka fobija ima istu reakciju. Zato ti promenjeni polovi bi trebalo da daju do znanja ljudima ko su i sta su. Po meni on nije kriv jer je reagovao u afektu i šoku, samoodbrani časti, ali je kriv zato sto je oskrnavio les pečući ga u rernu! Tovsa rernom je dokaz da doktor nije baš sav svoj..