Majka
Youtube printscreen
Majka

Youtube printscreen

Majka, Foto: Youtube printscreen

Neimenovana dvogodišnja devojčica iz glavnog grada Ukrajine, Kijeva, igrala se sa starijom sestrom na terasi stana u kojem je živela sa majkom i još dvoje braće i sestara, kada se tokom igre popela na ivicu ograde terase, nakon čega je pala na zemlju ispred zgrade.

Pročitajte još:

Kako se navodi, tom prilikom njen pad su ublažile grane drveća, ali se i pored toga nalazi u veoma teškom stanju i doktori se bore za njen život. Tragedija je, sudeći po rečima očevidaca mogla da bude i veća, pošto se, nakon što je ona pala, na terasu nagnuo i njen brat, koji je samo pukom srećom i brzom reakcijom prisutnih izbegao sudbinu devojčice, pošto je na vreme primećen i gestikulacijom okupljenih ispred zgrade nateran da se vrati na sigurno.

Ono što je sve ostavilo u čudu jeste činjenica da majka nije ni bila svesna šta se dešava. Naime, kada je policija pokucala na vrata stana u kojem je živela sa četvoro dece, majka je spavala pošto se prethodno vratila od komšija u vidno pijanom stanju, pa je o tragediji koja je zadesila njenu devojčicu, saznala upravo od policije, iako se nalazila u sobi pored.

Preporučujemo i ovo:

Tom prilikom, služba socijalne zaštite rešila je da joj oduzme decu zbog zanemarivanja, kao i uslova u kojima ova samohrana nezaposlena majka živi sa svojom decom.

Prema nekim informacijama, nju za ovo delo čeka čak pet godina robije.