Irak
Profimedia
Irak

Profimedia

Irak, Foto: Profimedia

Irački ministar spoljnih poslova Muhamed al Hakim izjavio je danas da Irak i zalivske zemlje ne trebaju pomoć stranih sila da bi osigurale plovidbu u Persijskom zalivu jer bi to samo povećalo tenzije u regionu.

Pročitajte još:

On je na svom Tviteru napisao da su države u tom regionu sposobne da obezbede strateški plovni put, prenosi AP.

Kako se navodi, ovaj njegov tvit je odgovor na napore administracije američkog predsednika Donalda Trampa da uspostavi mornaričku misiju u Ormuškom moreuzu, gde je nedavno Iran zaplenio brodove.

Šokantan preokret, mislili da je zbog kokaina, a onda otkrili! Ubijaju se ZBOG VOĆA KOJE SVI JEDEMO!

AUTOR: Jutarnji list; D.K. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:51 Devetnaest mrtvih polugolih tela meksički mafijaši obesili su da vise sa mosta u gradu Uruapanu. Meksički mafijaški karteli poznat je po okrutnosti u međusobnim obračunima, a samo prošle godine u njima je stradalo 35.964 ljudi.

On je dodao i da je neprihvatljivo učešće Izraela u jednoj takvoj misiji. Dalje se navodi da SAD žele da međunarodna koalicija posmatra i potencijalno prati komercijalne brodove.

Petoro BEBA IZGORELO U POŽARU, četvoro su braća i sestre, starija deca iskakala kroz prozore! (FOTO)

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 12.08.2019. 07:53 Najmanje petoro dece je stradalo, a jedna osoba je povređena u požaru koji je izbio u noćnom obdaništu u gradu Iri u Pensilvaniji, saopštili su zvaničnici. Pensilvanija, Foto: screenshoot/Twitter Požar je prijavljen u 1.15 ujutru, a prema rečima predstavnika policije deca su bila uzrasta od osam meseci do sedam godina, prenosi AP.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa