Direktorka tuče devojčicu
Printscreen/Twitter
Direktorka tuče devojčicu, Foto: Printscreen/Twitter

Melisa Karter, direktorka osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svojoj kancelariji drvenom daskom udara 6-godišnju devojčicu. Na videu koji je snimila majka devojčice, vidi se kako Karterova savija devojčicu i udara je nekoliko puta.

Direktorka je kaznila devojčicu jer je navodno prouzrokovala štetu na računaru. Njena majka je tog dana došla u školu kako bi platila štetu koju je njena ćerka napravila, a prizor koji je zatekla u kancerlariji direktorke ostavio je majku bez reči.

Ona je odlučila je sve da snimi kako bi nadležnim organima podnela dokaze o stravičnom ponašanju direktorke. Ceo slučaj zgrozio je roditelje i radnike škole, piše Mirror.

- Nikad nisam udarila svoju devojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu da verujem da se tako nešto desilo - rekla je majka 6-godišnje devojčice.

Policija Klustona i Odeljenje za decu i porodice potvrdili su da istražuju incident i da je direktorka trenutno pod istragom. Advokat Bret Provinski koji radi sa imigrantima i koji je zadužen za slučaj devojčice, kazao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posledice na psihičko stanje deteta.

- Direktorka je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Devojčica je bila prestravljena i osećala se ranjivo - rekao je Provinski.