"MAMA, OVAJ ČOVEK DELUJE SUMNJIVO I GROZNO" Devojka poslala poruku majci pa nestala bez traga (VIDEO)

Majka joj je ubrzo odgovorila da izađe iz vozila i uzme drugi taksi, ali ćerka joj nije odgovarala.

Karen Espindola
Karen Espindola, Foto: Instagram/Printscreen

Mama troje dece u Meksiku poslala je poruku svojoj majci, u kojoj je napisala da taksista deluje "sumnjivo i grozno" nekoliko minuta pre nego što ju je kidnapovao.

Još uvek nisu poznati svi detalji oko otmice Karen Espindole (27), čiji je nestanak prijavljen u utorak, kao i kako je ona vraćena kod svojih najmilijih, piše Dejli mejl. Na snimku se vidi kako policija Meksiko Sitija dovodi Karen kući, nakon što je nije bilo 16 sati.

Njen brat Danijel na Fejsbuku je svima zahvalio na podršci i rekao da je njegova sestra sada na sigurnom.

Karen se u utorak uveče vraćala sa razgovora za posao, kada je primetila da se taksista ponaša čudno. Odmah je poslala poruku majci, u kojoj je napisala da taksista izgleda "sumnjivo i grozno".

Majka joj je ubrzo odgovorila da izađe iz vozila i uzme drugi taksi, ali ćerka joj nije odgovarala. Poslala joj je opet poruku, pa još jednu, ali od ćerke nije stizao nikakav odgovor. Porodica je odmah obavestila policiju o njenom nestanku, koja je krenula u potragu.

Posle 16 sati, Karen je vraćena kući. Međutim, policija još uvek nije objavila detalje ove otmice, pa je nepoznato gde je Karen držana kao i šta je sa otmičarem.

Prema podacima, najmanje 1.533 ljudi kidnapovano je u Meksiku u prvih 10 meseci 2019. godine, uključujući 152 osobe samo u oktobru.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi