devojka
Print Screen

 

devojka

Print Screen

Foto: Print Screen

Otetu dvadesetogodišnju devojku nisu silovali i ubili zbog jedne tehnike koju ju je njena majkaa naučila!

Za većinu od nas svakodnevni život se sastoji od mnoštva svakodnevnih aktivnosti, uobičajenih banalnosti koje niti ne utiču nešto puno na naše živote niti na svet.

Ipak, ponekad dođe trenutak koji izgleda kao da u njemu zavisi celo naše postojanje.

Dvadesetogodišnjakinja i studentkinja u Južnoj KarolinI Jordan Dinsmore s takvim se trenutkom suočila 26. jula 2017.

Nakon što joj je završila smena u lokalnom restoranu, odlazila je prema svojoj stambenoj zgradi. Izlazila je iz automobila kada se muški dvojac stvorio iz drvenog odeljka blizu njenog automobila nakon čega su uperili pištolj u nju.

„Uspaničarila sam se i počela sam da vrištim“, rekla je.

„Muškarac koji je držao pištolj rekao mi je da prestanem ili će me upucati, nakon čega me prisilio da legnem na tlo“.

„Sada ćeš nas odvesti na jedno drugo mesto“, rekao je jedan od muškaraca. „Kada stignemo tamo bićeš silovana“.

Njen um počeo je ubrzano da radi. „Setila sam se svoje majke“, izjavila je za WCBD.

„Ona je zamalo postala žrtva seksualnog napada dok je bila na fakultetu, ali se borila i oterala napadača. Biću snažna poput moje majke. Izvući ću se iz ove situacije“.

Njena majka Bet Turner, govorila je „nikada ne dopusti nekome da te odveze na drugu lokaciju, jer se onda događaju zaista loše stvari“.

Muškarac se nadvio nad njom sa stražnje strane automobila, želeći da je napadne. Mogla se izvući samo nasilnim udaranjem.

Stoga, prisećajući se majčinog saveta, Dinsmore nije vezala svoj pojas nakon što se vratila u automobil. Uz to, čekala je dok ne dođe do raskrsnice, gde su tri automobila dolazila iz različitih smerova.

Nakon toga je izbacila automobil iz brzine i otrčala. S obzirom na to da nisu mogli voziti automobil, otmičari su pobegli, a žena koja je videla kako devojka beži pozvala je 911.

Nakon što je nazvala svoju majku, najpre ju je uverila da je u redu. Nakon toga se prisetila svoje priče.

„Znate, kao roditelj svojoj djeci stalno dajete neke savete“, rekla je Turner. „Ne znate što ona slušaju, ne znate na šta obraćaju pažnju, da li ona zapravo sluša i da je to ostalo u njenoj glavi… zbog toga se osećate dobro“.

„Uvek sam joj govorila, nikada nemoj dopustiti nikome da te odvede na skrovito mesto“.

„Znala sam da je snažna, pametna i dosetljiva. Nisam znala da to ima u sebi“, rekla je s ponosnim osmehom i odmahujući glavom. „Nisam znala da to ima u sebi“.