Gužva, autoput
Printskrin
Gužva, autoput

Printskrin

Foto: Printskrin

* Devojka (28) poginula na autoputu u Bavarskoj

* Ispala iz automobila u pokretu dok je pokušavala da se prebaci u zadnji deo vozila kako bi čuvala svoju bebu

* Nesrećna žena se sa suprugom i sedmomesečnom bebom vraćala iz Hrvatske gde su bili na odmoru

Nemačka policija saopštila je da je 28-godišnja žena poginula na autoputu u Bavarskoj nakon što je ispala iz automobila u pokretu dok je pokušavala da se prebaci u zadnji deo vozila kako bi čuvala svoju bebu, pišu nemački mediji.

Pročitajte još:

Nesrećna žena se sa suprugom i sedmomesečnom bebom vraćala iz Hrvatske gde su bili na odmoru. Policija ne navodi identitet ni nacionalnost poginule žene.

Ona je ispala kroz otvorena vrata dok je pokušavala da se provuče između dva sedišta do zadnjeg dela vozila kako bi se brinula o detetu starom nekoliko meseci, dok se automobil kretao autoputem A96 zapadno od Minhena. Policija navodi da je njen suprug vozio automobil i da je odmah nakon tragedije zakočio.

Ubice čekale da siđe sa motora i sasule u njega 10 metaka (VIDEO)

AUTOR: CDM; D.K-. DATUM I VREME: 28.09.2019. 14:07 Podgoričanin Branko Vučković (33) podlegao je povredama zadobijenim u pucnjavi koja se u sredu uveče dogodila u Podgorici. Branko Vučković, Foto: screenshoot/Youtube Na Vučkovića su zasad nepoznati napadači ispalili više hitaca, posle čega su pobegli.

Muškarac je policiji rekao da je njegova žena htela da vidi dete pa se popela sa suvozačkog sedišta i posrnula, držeći ručku kliznih vrata. Tada su se vrata otvorila i ona je ispala na put.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije