Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nije više mogla da ćuti. Neimenovana 15-godišnja učenica u jednoj školi na severu Indije prijavila je policiji da su je silovali učitelji i vršnjaci u školi. Kako je rekla, silovalo ju je 16 drugara i trojica nastavnika.

Da stvar bude još gora, njeni vršnjaci koji su optuženi za seksualno zlostavljanje, istakli su da su je prvi put silovali, ali da bi svakog narednog puta ona "sarađivala" za vreme seksa.

Anuj Kumar, inspektor u oblasti Bihar, istakao je da su devojčicu na početku silovala tri do četiri dečaka, da bi im se svakog narednog puta pridružili ostali vršnjaci, a zatim i profesori, piše "Dejli mejl".

Iz policije kažu da su uhapšena četiri dečaka i dva nastavnika i da je istraga pokrenuta. Oni su na saslušanju priznali da su je prvi put prisilili na seks, ali da je svakog narednog puta ona "sarađivala", odnosno nije se branila.

Silovanja su, nažalost, redovna pojava u indijskom društvu, a vlast se bezuspešno bori sa tim. Vlada je u aprilu donela zakon da se silovateljima izriče smrtna presuda, ali to je, izgleda, za sada samo mrtvo slovo na papiru.

Statistika pokazuje da se dnevno u Indiji dogodi oko 100 seksualnih napada. 

Komentari (3)

Dora

12.07.2018 16:08

Tačno sam znala koja zemlja je u pitanju

Miki

13.07.2018 10:36

@Dora - Verovatno su i tebe silovali u indiji,pa si tačno znala o kojoj zemlji je reč

Čika Jova

12.07.2018 22:26

Sve učitelje kastrirati pa ni deci više nikad neće pasti na pamet tako nešto