Zgrada, terasa
Alo!/ Rajko Ristić
Zgrada, terasa

Alo!/ Rajko Ristić

Ilustracija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Heven Vegu je pronašla njena unezverena majka Dženifer, u njenoj sobi u porodičnom stanju u Bronksu, malo pre podneva u subotu.

Pročitajte još:

 

Dete je oko svog vrata vezalo kaiš i obesilo se o krevet, tvrdi policija.

Ranije tog jutra, majka i kćerka su se svađale oko upotrebe mobilnog telefona.

- Danas sva deca imaju mobilne telefone u rukama i samo gledaju "Jutjub" – rekao je komšija, koji nije želeo da bude imenovan.

- Devojčica se probudila i htela je da gleda "Jutjub" preko telefona. Ali joj je majka zabranila, jer je bilo suviše rano – dodao je on.

Prvi komšinica Zoraida Irizari istakla je da majka devojčice sada krivi sebe za tragediju.

Preporučujemo i ovo:

 

- Ne mogu da zamislim šta majka sada prolazi. Jedan moj prijatelj je pričao sa Dženifer i ona smatra da je to bila njena greška – navela je ona.

Uznemirena majka je pozvala policiju, pošto je pronašla mrtvu kćerku u sobi. Jedan od njene braće je pokušao da je oživi, dok hitna pomoć nije stigla.

- Mogla sam da ih čujem kroz zid – rekla je Zoraida.

- Juče ujutru sam čula stariju kćerku kako zove sestru normalnim glasom, koji odjednom prelazi u vrisak – dodala je ona.

Devojčica je odvedena u obližnju bolnicu, ali nije mogla da bude spasena. Nije poznato da li je ostavila oproštajnu poruku.

 

Komšije iz zgrade kaže da je Heven najmlađa od četvoro dece i prisećaju se da bi sva deca sedela u predsoblju i gledala u telefone.

- Ne razumem. Uvek je bila nasmejana – objasnila je Zoraida.

Cela zajednica je šokirana smrću devojčice.

- Ne znam kako će njena majka funkcionisati nakon svega – dodala je ona.

Majka nije bila dostupna za komentar.