JOŠ JEDNA ŽRTVA DROGE Devojčica (15) umrla posle uzimanja ekstazija, njeni roditelji objavili JEZIVU FOTOGRAFIJU

Jedna plava tableta odnela je njihovog anđela zauvek!

Šakira Pelou
Šakira Pelou, Foto: Facebook/Privatna arhiva

Šakira Pelov (15) preminula je u subotu ujutru nakon što je uzela opasnu drogu, novu vrstu ekstazija koja se pojavila na tržištu.

Mirjana (21) je nađena MRTVA u stanu u centru Beograda, PRVA JE POKUŠALA da spasi Jovana (17) koji se predozirao ekstazijem

Šakira je drogu uzela u petak veče, a potom je izgubila svest u jednom parku u Kornvelu. Šakiri je nekoliko puta stalo srce, otkazali su joj i organi. 

Beograđanin hteo da overi dokument za nepokretnu majku, a kad su mu OVO tražili, umalo je zaplakao!

Odmah po prijemu u bolnicu nakačena je na aparate, a njena majka i očuh su neprestano bili uz nju. Nažalost, u subotu ujutru Šakira je izgubila bitku za život.

"Mnogo ga je voleo, a Marko je mog sina maltretirao, varao i tukao!"

Njen očuh li želeo je da drugim roditeljima, ali i mladim ljudima skrene pažnju na opasnu plavu pilulu koja odnosi živote tinejdžere, te je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju na kojoj se vidi kako se Šakira bori za život.

Šakira Pelou
Šakira Pelou, Foto: Facebook/Privatna arhiva

- To je najužasnija fotografija i diskutovali smo da li da je objavimo. Ipak, želeli smo da poručimo tinejdžerima da će im se to dogoditi ukoliko nastave sa uzimanjem narkotika. Naša Šakira se neće vratiti. Ovo je bio njen život i sada je završen, a to lako može da se desi i vama. Ovo je šokantna fotografija, ali iskreno sam verovao da će uspeti da preživi. Slikao sam u nameri da joj kasnije pokažem. Nismo ni pomišljali da bi moglo da bude gore, ali sada smo se zadesili u ovoj tužnoj situaciji - rekao je Li za britanske medije.

Majka kablom udavila sina (8), nakon što je uhvatio kako ima seks sa dedom!

Podsetimo, poslednjih sedmica nekoliko mladih ljudi preminulo je i u Srbiji nakon što su uzeli opasne narkotike.

JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS PROČITAJTE OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: srdjan162
  11/07/2018 - 08:55
  Šta radi policija pravi seminare i hapss decu sa jednim ili dva paketa trave. Reziltat je na papiru isti a ne zamera se burazerima. A deca što umiru nema veze
  • Neko @srdjan162
   11/07/2018 - 17:44
   I sad je kriva policija sto je necije dete nevaspitano ili nedouceno?Nasem narodu je uvek neko drugi kriv jer nisu imali vremena da sagledaju svoje problema zbog resavanja tudjih
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi