Dejana
Printscreen: Youtube
Dejana

Printscreen: Youtube

Dejana, Foto: Printscreen: Youtube

 

Pročitajte još:

 

Serija prati njenu priču kako je od manekenskih pista i filmskih uloga došla na ulicu. Dejanina mlađa sestra, modna dizajnerka Redžina (31) besna je i šokirana kad je videla sestru na televiziji. To ju je potpuno slomilo. Premda je davno shvatila razmere sestrine zavisnosti, nije očekivala da će je videti kao beskućnicu u TV emisiji.

"Nikad, u milion godina, mi ne bi palo na pamet da ću videti sestru u tom stanju", rekla je Kara.

"Teško ju je gledati tako. Kao da je to ona, ali da je osoba koju smo poznavali davno nestala. Nadam se da je ovo njen poziv u pomoć. Možda se napokon osvesti i potraži pomoć i očisti od droge. Svi želimo da nam se vrati i da reši problem zavisnoti. Ali, ne znam hoće li ona to moći", dodala je sestra bivše manekenke.

Preporučujemo i ovo:

 

"Bila je neverovatno lepa. Ljudi su govorili da zrači i da ima ono nešto. Obe smo radile kao manekenke, ali ona je imala sve. Naša majka je bila zavisnica i to je mene odbilo da ikad probam drogu. Ali, moja sestra je odabrala drugačiji put...", ispričala je Kara.

 

 

"Zavisnost je razbila celu njenu porodicu. Imala je muža i decu. Ne kažem da je loša osoba, samo je u životu napravila mnogo loših odluka. Ovo što ona sad ima nije život, to je preživljavanje. Nadam se da će potražiti pomoć. Svi ćemo je dočekati raširenih ruku", rekla je sestra.