Kuća
screenshoot/Youtube
Kuća

screenshoot/Youtube

Kuća, Foto: screenshoot/Youtube

Deca, dečaci starosti pet, tri i jednu godinu i četvorogodišnja devojčica, pronađena su oko pola osam ujutro po lokalnom vremenu kad je policija došla na poziv zbog nasilja u porodici.

PROČITAJ JOŠ:

Policajci su razgovarali sa roditeljima, kad su začuli glasove dece iz ambara. Uhapšeni su Pejdž Harkings (24), majka dece, i Endru Fabila (24), otac jednog od njih. Oni su optuženi za ugrožavanje deteta, a Harkingsova i za nanošenje teških telesnih povreda. Na slikama nakon hapšenja zaista se vide posekotine po licu njenog muža.

- Deca su bila smeštena u ambaru koji je grubo pretvoren u prostor za život - rekao je šerif Lejn Ejkin.

Najstarije dvoje dece bilo je smešteno u kavezu metar sa metar. Mlađa deca su bila prljava i imala jedva nešto odeće na sebi. Bili su gladni i žedni, uprkos tome što je u objektu bilo dovoljno zaliha.

PREPORUČUJEMO:

- Bila je gomila hrane u ambaru, ali su frižider i ormarići bili zaključani pa deca nisu mogla da dođu do hrane - rekao je Ejkin, dodajući da je prizor dece u kavezu bio "apsolutno odvratan".

Zamenik šerifa Krejg Džonson rekao je da je zatekao jedno dete kako leži na ćebetu, a drugo u krevecu.

- Sva su bila prljava, prekrivena izmetom i nezbrinuta. Ovaj objekat izgleda poput radnje za metal sa ugrađenim prostorom za život na jednom kraju - istakao je Džonson.

Majka je na Fejsbuku objavljivala brojne fotografije svoje dece, muža i psa.

- Volim svoju porodicu - napisala je u jednom postu.

Komšije su rekle da nisu ni znale da na tom imanju ima dece.