Džulijan Hernandez
metro printskrin
Džulijan Hernandez
Džulijan Hernandez , Foto: metro printskrin

 

Kada je pre 13 godina Džulijan nestao u Alabami, prvi osumnjičeni bio je njegov otac. Optužili su ga da ga je oteo jer nije imao zakonsko starateljsvo nad njim. Ali to niko nije mogao da dokaže iako su istražitelji prevrnuli nebo i zemlju neumorno ga tražeći.

 

- Dečak koji je pre 13 godina nestao u Alabama pronađen je živ i zdrav u Ohaju, saopštila je lokalna policija u Alabami.

- U ponedeljak je kancelarija FBI-ja u Klivlendu kontaktirala policiju u Alabami i obavestivši ih da je nestali dečak, Džulijan Hernandez, sada star 18 godina, lociran u tom gradu i da je njegov otac uhapšen zbog davanja lažnog iskaza i pogrešnih ličnih informacija kako bi dobio dokumenta države Ohajo. Hernandez (53) je zadržan u pritvoru i određena mu je kaucija od 250.000 dolara.

Džulijan Hernandez
Džulijan Hernandez , Foto: metro printskrin

 

Bobi Hernandez uhapšen je i optužen da je povezan sa nestankom svog sina kao i za prevare u vezi sa identitetom.

Džulijanov otac Bobi Hernandez
Džulijanov otac Bobi Hernandez, Foto: Cuyahoga County Prosecutors Offi

 

Ova fotografija prikazuje Bobija Hernandeza, ali se ne zna kada je tačno uslikana. Njemu prete još i tužbe za vožnju bez dokumenara, a policija tvrdi da će se proces voditi pred sudom u Alabami. Džulijan je po svemu sudeći živeo u Ohaju pod izmišljenim imenom sa svojim ocem. Njegova majka bila je van sebe od sreće kada je čula da joj je sin pronađen živ i zdrav, javlja NBC.

-To je razlog zašto nikada ne treba da odustanete i da prestanete da se nadate, izjavio je policijski službenik Džoni Evans.