monstrum, Beograd
Fejsbuk
monstrum, Beograd

Fejsbuk

monstrum, Beograd, Foto: Fejsbuk

Policija je pronašla 39 tela u kamionu u industrijskom parku u Eseksu, nakon čega je vozač uhapšen. Reč je o Mou Robinsonu, starom 25 godina, iz Severne Irske, prenose britanski mediji.

Kako je preneo Dejli mejl, u pitanju je kamion hladnjača u kojem je možda bilo minus 25 stepeni. Službe Hitne pomoći u kamionu u industrijskom parku Voterglejd u Eseksu pronašli su 39 tela, od kojih je jedan tinejdžer. U 1:40 obaveštena je policija o šokantnom otkriću.

Hladnjača smrti prošla i kroz Srbiju! U toku istraga masovnog ubistva 39 ljudi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 23.10.2019. 17:40 - 23.10.2019. 17:46 Žrtve se smrzle na smrt! Kamion , Foto: Printscreen/Facebook * Vozač kamiona, 25-godišnji muškarac iz Severne Irske, uhapšen je pod sumnjom za ubistva * Veruje se da je kamion prošao i kroz Srbiju * Smatra se da je u hladnjači mogla da bude temperatura niža od minus 25 stepeni Celzijusa Policija je pokrenula jednu od najvećih istraga ubistava u Velikoj Britaniji nakon što su tela 39 ljudi, uključujući jednog tinejdžera, pronađena u hladnjači u Eseksu.

Iako se pretpostavlja da su u pitanju imigranti, to još nije potvrđeno, a policija radi na identifikaciji tela.

Sumnja se da su se ljudi u hladnjači verovatno smrzli na smrt dok su pokušavali da stignu do tačke iz koje je najlakše da se uđe u Veliku Britaniju, preko Irske.

Pročitajte još:

Kako su rekli, biće potrebno puno vremena da se otkrije identitet žrtava, kao i to odakle su i gde su krenuli.

Veruje se da je kamion na putu iz Bugarske do Velike Britanije prošao kroz Srbiju, BIH, Sloveniju, Austriju, Švajcarsku i Francusku, odakle se uputio na trajekt do Irske, piše Dejli mejl.

Međutim, bugarski premijer Bojko Borisov rekao je da "Bugarska nema veze sa kamionom" nakon provera registracije i da je poslednji put ušao u zemlju 2017. godine.

Bonus video: Anketa: Šta građani misle o protestu taksista