STRAVIČNO! Dali otkaz i krenuli u avanturu života, a onda su pronašli njihove zakopane leševe!

Nestali prošle godine u oktobru!

Par iz Amerike
Par iz Amerike, Foto: facebook.com

Policija je na plaži u Teksasu pronašla tela američkog para koji je prošle godine proglašen nestalim nakon što je poslednji put viđen u kampu s parkiranom kamp-prikolicom.

STRAVIČAN TERORISTIČKI NAPAD! CEO SVET NA NOGAMA! Ubijeno najmanje 40 ljudi, povređeno više od 60!

Pročitajte još

U potrazi za novim životnim avanturama, Džejms Batler (48) i Mišel Batler (45) iznajmili su svoju kuću u Nju Hempširu u leto 2018. godine, dali otkaze, kupili kamp-prikolicu i krenuli na putovanje širom SAD-a. Boravili su neko vreme u Njujorku, Arizoni i na obalama Južnog Teksasa.

U oktobru prošle godine izgubio im se svaki trag, sve do prošlog petka kada je policija objavila kako je pronašla njihova tela zakopana na plaži jugoistočno od grada Korpus Kristija. Policija nije našla njihovu kamp-prikolicu. Potvrđeno je da se radi o dvostrukom ubistvu i da policija sprovodi istragu te traga za počiniocima. Šerif okruga Kleberg odbio je juče da komentariše u koje vreme i na koji način je ubijen par Batler.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare samo je rečeno da policija traga za jednom muškom i ženskom osobom koje bi mogle biti povezane s ovim slučajem, a koje su krenule u smeru Meksika, piše Njujork Tajms, prenosi Indeks.

- Radi se o osobama koje želimo da kontaktiramo, identifikujemo i da sa njima razgovaramo o slučaju - rekao je Džon T. Hubert, okružni tužilac u Klebergu.

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi