SVE ĆE SE DOGODITI 31. OKTOBRA Britanija napušta Evropsku uniju! Doneta neopoziva odluka! Džonson lupio šakom o sto!

Zvanično saopštenje!

Budući engleski premijer: Boris Džonson
Boris Džonson, Foto: profimedia

Britanski premijer Boris Džonson rekao je danas svom irskom kolegi Leu Varadkaru da će Velika Britanija 31. oktobra izaći iz Evropske unije "bez obzira na sve".

BROJE SE MRTVI! Avion se srušio na naselje i EKSPLODIRAO!

Sa druge strane, Varadkar je rekao da sporazum o Bregzitu ne može ponovo da se otvara i da treba identifikovati "zadovoljavajuće" alternativne dogovore, prenosi Rojters.

Boris Džonson
Boris Džonson, Foto: Profimedia

Džonson je u telefonskom razgovoru rekao Varadkaru i da bi pitanje takozvanog irskog "bekstopa" po kojem neće biti "tvrde" granice između Republike Irske i Severne Irske, moralo da bude isključeno iz svakog dogovora o izlasku.

UDRUŽILE SE DVE MOĆNE VOJSKE! Niko nije primetio delegaciju ove države na ruskoj paradi, a sada su i zvanično POSTALI SAVEZNICI!

U saopštenju iz Dauning strita, kaže se da je Džonson jasno rekao da će vlada pristupiti svim pregovorima odlučno i energično i u prijateljskom duhu i da je njegova želja da napusti EU sa dogovorom, ali da on mora da podrazumeva ukidanje "bekstopa".

Sa druge strane, Varadkar je rekao da sporazum o Bregzitu ne može ponovo da se pregovara i da treba identifikovati "zadovoljavajuće" alternativne dogovore koji bi mogli da zamene "bekstop" u budućnosti, saopšteno je iz službe irske vlade.

UDRUŽILE SE DVE MOĆNE VOJSKE! Niko nije primetio delegaciju ove države na ruskoj paradi, a sada su i zvanično POSTALI SAVEZNICI!

Navodi se i da je Varadkar pozvao Džonsona u Dablin da razgovaraju o Bregzitu i bilateralnim pitanjima uključujcući Severnu Irsku.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi