SAD, Donald Tramp
Tanjug/AP
SAD, Donald Tramp

Tanjug/AP

SAD, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Kako je rekla, on očajnički želi da poboljša svoje šanse za reizbor, zbog čega je rekao tako nešto o Bajdenu, prenosi CNN.

Tramp je to rekao o Bajdenu u petak bez pružanja dokaza za takve tvrdnje, međutim, ta optužba je počela da se širi po društvenim mrežama.

Preporučujemo:

Prema rečima Meri Tramp, koja je i autor knjige o Trampu "Previše i nikada dovoljno", njen stric je optužio Bajdena za psihičku nestabilnost jer je i sam optužen za manjak mentalnih sposobnosti.

- Projektuje skoro sve. Njegova normalizacija traje već deceniju, zato smo ovde - rekla je ona i dodala da nema podatak da li njen stric koristi lekove.

Hoće li Tramp pobediti na ovogodišnjim izborima?

 

Kada se radi o pristupu američkog predsednika korona virusu, a koji se proučava nakon objavljivanja delova knjige Boba Vudvorda, Meri Tramp je rekla da postoji dovoljno dokaza da se osudi njegov odgovor na pandemiju, bez podataka šta se iza zatvorenih vrata dogovaralo.

- Ono na šta moramo da se fokusiramo je šta je Donald rekao, a pitanjem Vudvorda možemo kasnije da se pozabavimo. Donald je psihološki veoma oštećen čovek, zbog odrastanja i situacije sa roditeljima - rekla je Meri Tramp i dodala da želi da njen stric odgovara za svoje postupke.

Pročitajte još: