Samit G7, Donald Tramp
Tanjug/AP
Samit G7, Donald Tramp

Tanjug/AP

Samit G7, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Izvršni direktor te kompanije Džek Dorsi naveo je na Tviteru da bi domet takvih poruka "trebalo da bude zaslužen, a ne kupljen", prenosi Bi-Bi-Si.

PROČITAJ JOŠ:

On je dodao da će odluka o zabrani političkog oglašavanja stupiti na snagu 22. novembra i da će važiti za sve izborne oglase, kao i za oglase koji su povezani sa političkim pitanjima, navodi Gardijan.

Vladimir Putin

EPA

Vladimir Putin, Foto: EPA

"Iako je oglašavanje na internetu neverovatno moćno i veoma efikasno za komercijalne oglašivače, ta moć donosi značajne rizike za politiku", naveo je Dorsi.

Ima mrtvih i ranjenih! Policija ih uhapsila, odvela na pregled, a onda je usledila drama!

AUTOR: Alo/Kurir/V.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 13:42 - 30.10.2019. 14:17 Pucnjava u podne! Bolnica u Subotici, Foto: Youtube/Printscreen U subotičkoj bolnici danas oko 12 časova došlo do pucnjave. Kako se nezvanično saznaje, pre toga je došlo do sukoba na subotičkom buvljaku, a kako prenose lokalni mediji nakon verbalnog sukoba, usledio je fizički obračun u kojem je jedan 62-godišnji muškarac smrtno stradao, a više njih je povređeno.

Najnoviji potez Tvitera potpuno je suprotan odluci rivalske društvene mreže Fejsbuk koja je ranije ovog meseca saopštila da neće proveravati niti uklanjati oglase koje objavljuju političari.

BONUS VIDEO: