Džordž Soroš
AP Photo/Francois Mori
Džordž Soroš

AP Photo/Francois Mori

Džordž Soroš, Foto: AP Photo/Francois Mori

Naime, već se zna da se princ Endru godinama družio sa Epstajnom, boravio u njegovoj vili na Menhetnu i leteo njegovim tzv. "Lolita ekspresom", avionom koji je prevozio devojke za orgijanja.

PROČITAJ JOŠ:

Mnoge poznate ličnosti i svetski moćnici koristili su Epstajnove usluge i vozili se tim avionom u društvu devojaka, za koje se sumnja da su uglavnom bile maloletne.

Sada mediji prenose detalj da je princ 1999. godine leteo avionom u društvu nekadašnje Mis Rusije, Ane Malove.

Princ Endru, u to vreme 38- godišnjak, putovao je sa misicom (27) sa Epstajnovog privatnog karipskog ostrva do američkog kopna.

Tada je u "Lolita ekspresu" bilo 9 putnika, uključujući Epstajna, njegovu desnu ruku Gilejn Maksvel, za koju se veruje da je bila glavni svodnik.

Šuškalo se da je Malova, koja je postala poznato lice svetskog džet-seta, bila i devojka mađarsko-američkog milijardera Džordža Soroša, međutim, niko od njih dvoje nikada nije prokomentarisao te glasine.

Davorov deda dao iskaz koji menja ceo tok istrage?!

AUTOR: Alo/Telegraf/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 15:20 Davor je prethodno priznao da je izvršio četvorostruko ubistvo Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. Davor P., koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

Malova je potom 2010. godine uhapšena zbog falsifikovanja lekarskih recepata i krađe recepata iz lekarske ordinacije. Završila je iza rešetaka 2011. jer je zakasnila u sud.

Podsetimo, Džefri Epstajn se ubio u zatvoru gde je čekao suđenje za zlostavljanje i silovanje devojčica.

BONUS VIDEO: