MAJKA OBJAVILA SLIKU SINA! Bio je lep ko lutka, a onda je počeo da se drogira, heroin je od njega napravio čudovište! (FOTO)

Jedna zabrinuta majka postavila je na svoj Fejsbuk fotografije sina koji je zavisnik. Nastale u razmaku od samo 7 meseci, potpuno su različite. Na jednoj se nalazi zgodan mladić, dok je na drugoj isti mladić mršav i ispijen do neprepoznatljivosti.

Sin
Sin, Foto: screenshoot/Facebook

Dženifer Salfen Trejsi iz Misurija fotografije svog sina Kodija Bišopa postavila je kako bi upozorila na to šta ozbiljna zavisnost o drogama može učiniti za samo sedam meseci.

Njen sin postao je zavistan od heroina i meta, a njegovu priču podelila je na nakon što se nije čula s njim dve nedelje.

"Kodi, ako ovo vidiš molim te nazovi nas... volimo te", napisala je u objavi koja je postala viralna.

Trejsi je napisala i da je situacija u kojoj se njen sin nalazi stvarnost za mnoge ljudi i porodice u svetu. Kaže da je oklevala pre nego što je sve ispričala, ali su je mnogi ispitivali za detalje zbog čega je shvatila da se to mnogima događa, a skoro niko o tome ne priča.

Dodala je da je njen sin bio beskućnik u Las Vegasu i zabrinula se kad se nisu čuli. "Kada ga čujem i shvatim koliko je loše, teško mi je, ali je još gore da ga uopšte ne čujem", rekla je i dodala da zbog toga što ne zna šta se dešava ne može da spava.

Niko u Srbiji ne piše o Silviji Gulard! Krije li se iza svega zavera za rušenje Makrona kao najmoćnijeg čoveka Evrope?!

AUTOR: Alo.rs/A.Mlakar DATUM I VREME: 11.10.2019. 20:48 - 11.10.2019. 20:55 Previranje u EU Aleksandar Vučić, Foto: D.S. * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pojasnio je trenutna previranja u EU * Vučić je objasnio da u EU vlada velika neizvesnost posle pada Silvije Gulard * Miljenica francuskog predsednika Emanuela Makrona doživela je politički brodolom na saslušanju za evropskog komesara.

Trejsi kaže i da se molila da joj se sin zasiti svog načina života i vrati kući kako bi dobio pomoć koja mu je potrebna.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi