Hitna pomoć
Masanori Josida/Alo!
Hitna pomoć

Masanori Josida/Alo!

Foto: Masanori Josida/Alo!

Devojčica je, naime, preminula nakon što ju je Hesus slučajno bacio na ventilator na plafonu tokom igre. Tragedija se dogodila tokom vikenda u San Huanu na jugu Argentine, tokom porodičnog okupljanja. Kako prenosi "Dejli Mejl", pozivajući na lokalne medije, Hesus je nosio devojčicu po kući i povremeno bi je bacao uvis jer je to malecku uveseljavalo.

Pročitajte još:

U jednom momentu nije dobro procenio udaljenost od ventilatora i kako je bacio devojčicu, tako ju je udario proplere u glavu i zadao joj povrede opasne po život. Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, ali uprkos naporima lekara, preminula je sledećeg jutra.

"Moja sestra je kuvala u kuhinji i ja sam krenula da postavljam sto. Rekla sam mu da je ručak uskoro gotov i videla sam da se igra sa bebom. U sledećem trenutku se samo čuo tup udarac i on je utrčao u sobu noseći je na rukama, majica mu je bila sva krvava", priča tetka devojčice.

Ona kaže da su odmah istrčali iz kuće po pomoć, a da je Hesus na putu do bolnice sve vreme u šoku ponavljao: "Nisam ništa uradio".

Devojka (24) prodala nevinost bogatom političaru! Zgranućete se kad vidite koliko je novca dobila! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.10.2019. 18:51 Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je. Lia, Foto: Printscreen Devojka koja tvrdi da je zaradila 1,3 miliona funti prodajom svoje nevinosti "torijevskom poslaniku u svojim pedesetima" otkrila je da namerava da iskoristi novac za pokretanje svoje karijere.

Mediji pišu da su rođaci koji su bili u trenutku tragedije u kući bili toliko besni da su hteli da prebiju mladića. Nedugo nakon dolaska u bolnicu Hesus je priveden, a na teret mu se stavlja ubistvo iz nehata.

Bonus video

Taksisti napali građane!