Bajden teško bolestan?
alo.rs
Džo Bajden
Džo Bajden, Foto: AP/Andrew Harnik

Stručnjak je komentarisao izjavu američkog novinara Šona Henitija da zaposleni u Beloj kući skrivaju od javnosti ozbiljne probleme sa zdravljem aktuelnog američkog predsednika.

Anatolij Vaserman je nagovestio od čega bi tačno američki lider mogao biti bolestan.

- U čemu je problem, teško je reći. U mnogo čemu podseća na Alchajmerovu bolest, koja se kod mnogih pojavljuje u kasnoj starosti. Prethodnom američkom predsedniku sa ovim invaliditetom, Regan, pozlilo je nakon napuštanja funkcije. Inače, Amerikancima se obratio prilično dirljivom i tužnom porukom u duhu: „Dijagnostikovana mi je Alchajmerova bolest. Verovatno uskoro uskoro više neću moći da komuniciram ni sa kim, pa želim da vam se zahvalim na činjenici da sam jednom izabran i na onome što ste mogli da uradite pod mojim rukovodstvom “. Čini se da je prekasno za Bajdena da napiše takav apel - rekao je TV voditelj.

U zaključku je govorio o posledicama situacije u kojoj se nalazi predsednik Sjedinjenih Država.

- Sada ćemo proveriti tvrdnju, popularnu među pristalicama Sjedinjenih Američkih Država, da je tamošnji državni mehanizam tako dobro podešen da ništa ne zavisi od toga ko je na prvom mestu u Beloj kući - rezimirao je politički konsultant.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

XXX

11.03.2021 17:26

UHHH STO MEÈ POGODI....

bata Kile

11.03.2021 20:50

Sve se to znalo pre glasanja,pripremaju Hilari Klinton za predsednicu.

dp

12.03.2021 00:28

Juče uveče je jasno postavio pitanje Vučić, čekamo odgovor , još ga nema

Sanja

12.03.2021 07:56

Neznam zasto se i kandidovao star bolestan covek da vodi drzavu...svasta