Pablo Moreira
Foto: Facebook/ Pablo Moreira
Pablo Moreira

Foto: Facebook/ Pablo Moreira

Pablo Moreira, Foto: Foto: Facebook/ Pablo Moreira

Dokaz "vudu prokletstva" izašao je iz stomaka jednog čoveka u vidu mnoštva bubašvaba i crva koje je ispovraćao.

Fotograf je naveo da ga je "vudu kletva" onemogućila da pravilno vari hranu, načinila ga bolesnim i upropastila mu kuću.

Incident se dogodio 2015. godine u provinciji Matanzas, na Kubi. Pablo je prvi put podelio svoju priču sa svetom, kako bi pomogao drugim žrtvama "crne magije".

- Posetio sam Santero iscelitelja iz očajanja – izjavio je on.

- U to vreme sam se susreo sa nasiljem i problemima kod kuće, svi su bili pod tenzijom. Takođe sam bio veoma bolestan, čak sam veoma smršao zbog bolova u stomaku – dodaje Pablo.

Prijatelj mu je ispričao o jednoj osobi koju su prokleli na sličan način, i uprkos skeptičnosti odlučio je da proba sa isceliteljem, usled očajanja.

Prijatelj ga je uveo kod iscelitelja u "sobu za konsultacije" u blizini vojničkog kompleksa.

Pročitajte još:

Pablo je naveo da je bio toliko nervozan, da nije primetio koji doktor je "otklonio zlo" – i tek kada je pogledao u teglu, ugledao je sadržaj svog stomaka.

- Posle svega, imam novi život, ponovo mogu da jedem, nisam bolestan i svi problemi kod kuće su se rešili – tvrdi Pablo.

U isceljenju korišćena su jaja, ali samo iscelitelj je u stanju da ukloni varvarstvo.

- Razumem da su ljudi sumnjičavi, ali trebalo bi da znaju da zlo postoji. Veštičarstvo je svuda oko nas i uzrokuje mnogo loših dela – navodi on.